Bebekinannesi Kızlar ,merhaba evlenmiş ve ayrılmış bir çocuğu olan bir kadınla bekar bir erkek evlenebilir mi normalmi sizce sevgide varsaa😕
YldrmNUR Bebekinannesi evlenmiş boşanmış 17 yaşında kızı olan komşu kızı, hiç evlenmemiş kendinden küçük biriyle evlendi. Hatta düğün yaptı gelinlik giydi. Sevgi saygı varsa her şey olur. Şimdi de 2 çocukları oldu
Caglaguney Bebekinannesi tabi ki de aynı durumu yaşayan yakınım var 1 çocuğu vardı şimdide 2 tane daha oldu
CereenCkr Bebekinannesi çok yakın arkadaşım evlendi bir oğlu varken çocukta bekâr kız hiç evlenmemiş gibi istemeye gidildi kına düğün gelinlik aklınıza ne geliyorsa yaptılar sevgi varsa gerisi çokta önemli degil bence 🌺
Nznks Bebekinannesi bende evlendim ayrıldım çocuğumda vardı ,bekar biri ile evlendim çokta mutluyuz 10 sene oldu bebek düşünüyoruz şuan 🤲❤️
YldrmNUR Bebekinannesi benim kocamda benden 3 yaş küçük :) ikimizde bekardık tabi ama böyle şeylerin hiç önemi yok. Devir değişti
Bebekinannesi YldrmNUR sevmek ve istemek de bitiyor herşey ve saygı daa umarım bir ömür mutlu olursunuz