Maral2024 Doktoru internet üzerinden araştırarak buldum. Zorunlu sezaryan olacaktı zaten çoğu kişi eli hafif, ilgili, babacan falan yazmıştı gerçektende öyle oldu 3 günde toparladım birde benim doğum çok zorlu geçmiş beklenmedik bir kanama olmuş uzun süre uğraşmış çok geç bitmiş. Yani sağolsun benide bebeğimide kurtardı. Doğumdan çıktım bir süre sonra yemek yemem gerekiyor ayağa kalkıcam yemek gelmiyor kaç defa çağırdık, istedik midem bulanmaya başladı zorla bir çorba getirdiler. Neyse hemşire 1 saat sonra gelicem ayağa kalkış yapıcaz demişti ki zaten doktorda öyle demişti hemşire gelmiyor bir türlü. Ağrım var yürüyünce hafifler diyorlar öylede oluyor ama hemşire gelmiyor. Bizde ilk kalkış olduğu için tek başımıza cesaret edemiyorum bir şey olacak diye en az 10 çağırmaya zorla geldi ayağa kaldırdı. Neyse o gece öyle geçti sabah oldu serum takılı serum bitti tuvaletim geldi ama nasıl sondayı çıkardıkları için yanıyor oram. Hemşire çağırıyoruz serum bitti tuvalete gitmem lazım diye tamam diyor gelmiyor. Bitmiş serumla beraber tuvalete gittim o halde. En son hastaneden çıkıcaz damar yolundaki iğneyi falan çıkardılar kanamaya başladı baya eşim dediki pamuk bant falan yok mu hemşire diyorki yok ya bulamadım. Eşimde en sonunda bağırdı çağırdı çıktık hastaneden. Ha birde bebeğimi kuveze aldılar merkez primenin yoğun bakım servisi iyi değilmiş merkez Hastanesi’ne sevk etmişlerdi öyle bir durum olursa oda kötü bebeğimi ben iki gün sonra hastaneye giderek gördüm. Sütüm gelmedi hemşire yönlendiricez sağım konusunda yardımcı olacak dediler bebek süt bekliyor diye baskı yapıyorlar gelip gidip süt soruyorlar dedikleri hemşire gelmedi eşim gitti yalvara yalvara getirdi o kadar sert davrandıki. Şu an aklıma gelen bunlar ben bir daha o hastaneyi tercih etmem