Esrackc mutlubibekleyis emzirme örtüsü sıcak su torbası falan niye alıyorsunuz ki fazla değil mi bunlar biraz ilk kez gördüm
MorKelebek54 mutlubibekleyis hemşireye verilcekler de ic zibin giydirmiyolar genelde. Zibin olarak da uzun kollu koyarsan daha iyi olir üşüyebilir ilk dogudgu anda. Kendine yedek oijama tskimi alsan iui olur kanama vs olursa yedekten giyersin. Kasik biberon almissin zaten normal biberon almana bence gerek yok, sut saklama ooseti de gereksiz bence zaten sürekli emzirceksin
Alynq mutlubibekleyis 2 adet yastık kılıfı götürün birini kendi yastığınıza geçirirsiniz birini de bebeğin yatacağı beşiğe serersiniz bir de yüz havlusu alın hastanedeki tekstil ürünleri bana hijyenik gelmediği için ben koydum bunları. Nescafe alın yanınıza dinç tutar doğumdan sonra baş ağrısını da hafifletiyormuş. Küçük detaylar var mesela toka alın, kendinizi iyi hissettirecek makyaj ürünleri ve roll on yanınıza alın
neanladinyurdagull mutlubibekleyis eğer emmiyor diyelim biberondan ziyade çay kaşığı götürün derim iki normal doğumum oldu sütüm hamileyken zaten akıyordu mamaya ihtiyaç duymadım.Ama olası durumlarda en azından küçük kutu mama alınıp konulabilir bence
perihankrkya Esrackc bende ilk defa gördüm ilk gebeliğimde götürmemiştim ben sicak su torbasi agrilari falan mi aliyor acaba oyleyse bende alayim
mutlubibekleyis Esrackc Emzirme örtüsü odaya biri girerse emzirme aksamasın diye, tamamen opsiyonel. Sıcak su torbasını da bel ağrısını azalttığı için internette önerildiği için koydum bele konuluyormuş. 😊
mutlubibekleyis perihankrkya Sıcak su torbasını bel ağrısını azalttığı için internette önerildiği için koydum bele konuluyormuş. 😊
Beybun_29 perihankrkya sancı olunca baya iyi gelio kasik ağrım olunca iki bacak arama aliom çok iyi gelio. Öneririm
MorKelebek54 mutlubibekleyis emzirme ortusu bana mantikli geldi hic almamistim da gerek olmaz diye dusunmustum ama alayim. E bebekde muslin olarak var midir acaba
Miniktosbaa mutlubibekleyis kanamanızı arttırıp hızlandırır ama bilginiz olsun yeni doğum yapmış olacaksınız bir de
MorKelebek54 mutlubibekleyis kendine iki oijama aldiysan yeterli olur normal dogum olcaksa. Ama sezeryan olcaksa 3 tskima cikart sezeryan dogumda kanama fazla oluyomus cunku. Nkrmal dogumda kanin cogu digum esnasinda cikiyo cunku
mutlubibekleyis MorKelebek54 sezeryan mı normal bi bilmiyorum ben bi tane daha yedek atarım o zaman ne olur ne olmaz 🙅♀️
MorKelebek54 mutlubibekleyis aynen canim ne olur ne olmaz her ihtimali dusunmek gerek normal diye gidersin bisi olur sezeryan olursun. Eksik olcagina fazla olsun daha iyi bende herseyin fazlasini aldim kendime 3 tskim helsi sabahlikli alt ust tskim olarak bebege 3 yedek helsi set seklinde zibin exstra aldim corap felan aldim hep yedek olarak. Evim hastaheye cok yakin ama esim git gel ugrasmasin diye (bide hep yanimda olsun diye e malum en cok eş destegi cok iyi oluyo dogum zamaninda) hel fazladan uedekli aldim.
Beybun_29 Pişik kremi bebek hemen pişik olmaz 🤷♀️ hemşire alt açma örtüsü vermeye de gerek yok aslında. Hem Müslüm batanye hem penye batanye hem kısa kol zıbın hem uzun kol zıbın hemşire vermekte fazla olabilir havalar ısındı. Tabi sizde nasıldır bilemem ama listen genel olarak güzel
mutlubibekleyis Beybun_29 pişik kremi için ben de aynı şeyi düşünüyorum, listelerde yazıyor diye koydum. Zıbınlar da aldığım hastane çıkışı seti komple öyleydi siye koydum hemşire hangisini uygun görürse onu giydirir artık bilmiyorum ki nasıl bir havaya denk gelir vs 😊
mutlubibekleyis Alynq yastık kılıfı, havlu, nescafe. bunları da ekliyim 😊 toka, dudak nemlendiricisi film da koydum listeyi yaptıktan sonra.
Bebekligiller Alynq bunlar normal doğum için de geçerli mi 🤔 kahveden bahsediyorum. Öyle olursa sade kahve alıcam çünkü.
Beybun_29 mutlubibekleyis olsun aslinda mantıklı her ihtimale karşı bulunsa daha iyi listeni sevdim ekran aldım hazırlarken unutmim diye benimde hazırda valize koymadım sadece 🙈 35+1 benimkide
MorKelebek54 mutlubibekleyis simdi havlu da al dicektim kuzum 😂 yanina esine ve kendine dis fircasi macun da koymayi unutma. Kedine bakim urunleri yaparim belki dersen al, taraf mutlaka koy. Sanirim tesettürlüsun ama sen yine de koy bende kapaliyim ama koydum ne olur ne olmaz. Lazim olmaz deriz bi de bi bakariz lazim olmus valla😂
mutlubibekleyis MorKelebek54 ay doğru insan kendini iyi hissetmek isteyecektir illaki ya şimdi bile ufacık bi kötü olduktan sonra toparlandığımda direkt saçımı başımı gözümü bakımlamaya gidiyorum 😅 evet tesettürlüyüm, çekim de yaptırmıycam alırım yine de yanıma bir şeyler 😊