Neslihankrhmt Geçen birkaç fotoğraf çekildik kızlar henu fark ettim burnum şişmiş daha 18 haftalık hamileyim 😭 şok oldum geçer mi ya
matmazellayy Neslihankrhmt kız daha dur ilerleyen haftalarda her yer şişiyor bebeğim sağlıklı olsun da gerisi önemli değil yırtılmadık yerim kalmadı her yanım şişti ama olsun bebişim sağlıklı olsun yeter
bahocum Neslihankrhmt kız bebekte burun büyür diyorlar ama bilmiyorum benimki büyük değil hala 😅 ama annemle ablam ilk zamanlar kız olacak burnundan belli diyip duruyorlardı 😅 geçer canım hamilelikten sonra
Neslihankrhmt orkide123p3t ayyy 🙊zaten burnum biraz büyük patlıcan gibi olmuş yeni fark ettim şok oldum yaş🤰🏻🤰🏻🤰🏻😭😭😭🙊🙊omaygatt
orkide123p3t Neslihankrhmt kendini sevvv tatlı gözüküyorsundur eminim bende öyleyim burnum patates burun hep şöyle derim olsun yandan çok güzel 😂🥰🤣 kendinizi sevin oh mis kurban olsunlar burnuma bebeğin de iyiyse değmesinler keyfine hiç takma geçici bu ödem vs
Essi34- Neslihankrhmt şimdiden şişkinlik varsa normaldir kişiden kişiye değişir ama tuzu azaltıp bol su içerseniz ve yarım saat yürüyüşle toparlarsınız bence. Bende 18im şişkinliğim yok tuz az ve bol su tüketiyorum