Yildiz20 Göğüs ucu kremi ne zaman kullanmaya başlamaliyiz kizlar, doğumdan önce kullanıldığında daha çok fark ediyor diyorlar
Elifkedi Yildiz20 2 hafta önceden başlayın diyorlar lansinoh marka aldım ben daha kullanmaya baslamadim
Sunayy81 Yildiz20 ben lansinoh kullanıyorum iki hafta olucak Doğumdan önceden başlamamı önerdiler şuan 40+2 haftalık hamileyim şimdiden kremin etkisi farkediyor geç de olsa deneyin derim
Rose21 Ben geç kaldım hiç kullanmadım çünkü kimse beni uyarmadı yara olursa ne yapacam yahu bir ton para da ödemek istemem o gümüş kalkanlara.
Cepvcivi2 Rose21 sen dua etki yara olmasın sonra gözün o parayı zaten görmez acıdan biyndan emzirirken bi yandan gözlernden yaşlar süzülürr
Esracim Rose21 lansinoh çok iyi bir krem. Bende korkuyordum yara olur diye. Lansinoh aldım bı hafta kullandım doğumdan sonra. Şimdi kullanmıyorum.
Sunayy81 Rose21 ben biraz araştırmıştım hatalı emzirme tekniklerinden dolayı ya da bebeğin emme pozisyonundan dolayı olabiliyormuş
Cepvcivi2 Rose21 internette yanlış emZirme tekniğinden diyo ama bende tam bilmiyom ama acısını çok iyi biliyorumn