_Mother_ KurabiyeninAnnesi123 gayet güzel artışınız kese görünür muayene de tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza
Tugcecimbisn KurabiyeninAnnesi123 çok güzel artmış fazla dillendirmemek lazim stresinizi anlıyorum zaten 2 3 güne bebiş görünür sakin kalın bebek de stres yaşamasın
prens_prenses_annesi KurabiyeninAnnesi123 gayet guzl artmis bi hafta daha bekle hem keseyi gorursun hemde kalp atiisni duyarsin
KurabiyeninAnnesi123 _Mother_ cok teşekkur ederim sağlıksız olsa 5 binlere çıkmazdi dimi smdi bir bos gebeligim var değerim bir anda düşmüştü kızımı öğrendigimde değerim cok cok yüksekti onun değeriyle kıyaslayınca cok düşük geldi bu değer
_Mother_ KurabiyeninAnnesi123 her gebelikte beta değeri farklı olur inu gec öğrenmişsindir bunu erken ama kimyasl ile dış gebelikte beta önemli ama boş gebelik biraz farklı oluyor kötüyü düşünmeyin sağlıklı gebeliktir inşallah
beyzaao KurabiyeninAnnesi123 bende geçen ay kimyasal geçirdim şimdi de adet günüm iki gün geçti ama bi belirtim yok sende belirti olmuş muydu gecikme dışında
KurabiyeninAnnesi123 beyzaao göğüs hassasiyetim oluştu canim ztn ondan anladm ben gecikmem normaldede oluyordu kasik ağrımda oluyordu regl olucam diyordm göğüslerim bu kdr cok acıyınca anladm kızm da da dokunamiyordm göğüslerime
beyzaao KurabiyeninAnnesi123 ya bende de var gecikme bel ağrım kasık ağrım var baya ama göğüslerimde daha herhangi bişey yok sabah test yapacağım bende bi