24.haftam bittikten sonra başlamıştık 🥰 aslında daha öncesinde biraz biraz gördükçe alıyordum fakat 24.haftam bittikten sonra portatif her yere taşınabilen beşikle beraber birçok zıbın,takım,tulum,battaniye,nevresim takımı,müslin örtüler aldık.Büyük eşyaları geç kaldık neyseki geldi ama dolaplar halâ gelmedi en can sıkan durum da o 🥲 o yüzden en azından dolap sipariş verecekseniz bir an önce almanızı tavsiye ederim. Biz arife gününden bir gün önce bebek arabası,puset,beşik,hastane çıkışı sipariş verdik bayramdan sonraki hafta içinde yani geçen hafta hepsi geldi ama 1 ay önce sipariş verdiğimiz dolaplar halâ gelmedi 🥲 kıyafet alışverişi annemle aylar öncesinden yaptık ama 0-3 ve yenidoğanları neredeyse yok denecek kadar diye kıyafet sipariş vermiştim bir sürü bayramdan önceki hafta bayramdan önce onlar da geldi,yıkayıp ütüledik kaldırdık hatta. Hastane çantam için eksiklerimi de sipariş vermiştim bu süreçte onlar da geldi ve çantayı hazırladım hemen. Böyle küçük şeyler hemen halloluyor da büyükler zor 🥲