Reyreyyyy Bebek 1200 gram olmus doktor nst istedi sonucu bekliyorum ama benim gibi olan anneler var mi kilosundan dolayi nst istedi agladim baya uzuldum bebeğe nasi kilo aldirabilirim.😔😔
1919-sultan Reyreyyyy ben 27 haftamda 1150 gramdı . Bebeğe dırek kılo yapan şeyler muz kefir tam yağlı süt yoğurt bunları ye canım her gün bır bardak süt iç mutlaka yanında bir tane muz ye ara öğün olarak
Reyreyyyy busbus14 hayir bakmak istedi sancim falan yok ozele gidiyorum anlamadim ben de nst istemini
busbus14 Reyreyyyy korkma canım kilosunun az olması nst ile alakalı değil belki olduğun hastanede o haftalarda nst oluyor olabilir
Minikbiranne35 Reyreyyyy benim 29+5 te gittim 1600 gram dedi erkek bebek benim haftasına göre iyi dedi 20 mayısta nst istedi
Minikbiranne35 Reyreyyyy bak bir yakınımda öyle oldu her gece bir bardak temiz suya iki ceviz içi 10 tane kuru üzüm at üstünü kapat sabah o suyu iç içindekilerini de ye bir hafta bile yapsan doktora gittiğinde faydasını görceksin allahın izniyle
neslisahctnky-554 Reyreyyyy üzülmeyin bebekler bu haftalardan sonra kilo alıyorlar sonlara doğru tam kilosuna gelir benim kızıma da zayıf diyorlardı 2 kilo 600 gram doğdu hasta olmasına rağmen