Gamzeunl Çok üzgünüm kızlar Detaylı ultrasondan geldim şimdi herşeyi normal kalpte 1.2mm delik var çok çok minik kapanır zamanla dediler ama haberini duyduğumdan beri ağlıyorummm
rmysa388_ Gamzeunl yaa kıyamam kuzum üzülme sen üzülürsen onada yansır onu düşün biliyorum zor ama düzelecek inşallah rrabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dualarım sizinle💗🤲🌸
Enfal_06 Gamzeunl kalpte delik kapanıyor canım kardeşiminde öyleydi 3 yaşına kadar doktor kapanır dedi doğuma kadar kapanan varmış bi kardeşimin de hiç kalbinde delik olduğunu bilmiyorduk 2 yaşında doktora götürdük kalpi delik kapanıyor dedi
ferda4834 Gamzeunl banada cok sey soylediler kendi doktoruma gittigimde gayet iyi oldugunu duzelicegini normal oldugu soylendi bazen bazi seyler abartiliyo insallah iyilesir duzelir bi doktorda kalma bi kac yere gitmelisin
Melisaaltnblk Gamzeunl üzülme ağlama bebişide üzersin kötü birşey olsa zaten söylerlerdi sağlıkla gelsin bende yeni girdim detaylıya sol böbrek çok belirgin ama ölçüler noarmal sadece takip edelim dedi doktor üzülme o yüzden hersey bir süreç geçicek🙏🏼❤️