[silindi] İlk doğumu da sonda uyuşturmadan takılmıştı acısını hala iliklerime kadar hissediyorum :( yüne genel anestezi sezaryen olacağım . Acaba genel’de bayılttıktan sonra takıyorlar mı bilgisi olan var mı
ggmom [silindi] benim uyusmadan önce taktılar mahvolmustum bide iltihap vardı daha çok yanmistim ikincide uyustuktan sonra yapsinlar diye ozellikle söyleyeceğim
nzlbrn [silindi] genelde devlet hastanesinde serviste takarlar anestezisiz özellerde ameliyathanede takıyorlar
yigitmom_ [silindi] Özel de ilk sezaryanimda ani doğum olunca benim aklıma bile gelmemişti ama anesteziden sonra takmıştılar ama şuan ki gebeligimde herşey yolunda giderse ani olmaz ise anesteziden sonra takılmasını isteyecem
nzlbrn [silindi] ama talep edebilmelisiniz ya saniyelik iş zaten o sondayı takmak eğer çok korkuyorsanız mutlaka söyleyin
Meleknurcinar Ben bugün oldum ilk önce nst çektiler sonra önlük giydirdiler ondan sonra sondayı gelip taktilar
Akduygu Bana ameliyatta takılmış hiç haberim yok. Özeldi. Şimdi 2. Devlette olacak ameliyattan önce takılıyormuş malesef
melisinmutfakblogu [silindi] ben genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım ameliyathaneye gitmeden hemşire geldi odamda sonda takti zerre hissetmedim sondanin heryerine kayganlstrci sürdü
Papatyaseven34 [silindi] belden olmuştum uyustuktan sonra takmışlar ben gormemistim bile ameliyattan çıkınca kendime gelince çıkarmaya geldiklerinde farketmistim çıkarırken acimamisti
48lipastelboya [silindi] devlet veya özel alakası yok doktoruna belirt haberi olsun. İki doğumda da devlette oldu ama doktorum özeldi ( öğretim üyesi prof) anesteziden sonra takıldı. Odaya geliyorlar sonda takılacak diye doktorumun haberi var ameliyathanede takılacak diyorum bu kadar
tugcesakzci [silindi] uyutmadan takıyorlar ameliyathanede anestezi verildikten sonra bebeği hemen çıkarmak zorundalar ona geçmesin diye. Kendini kasma takılırken kasmazsan acımıyor. Benim küçüklükten sondayla ilgili travmanın olduğu halde o kadar ricada bulundum uyuyunca takamayız dediler 😢
Yasemin_emir 2 Sezaryenım var özel hastanede oldu.Ameliyat öncesinde takıldı benim de canım aşırı yanmıştı ☹️3.Sezaryenimi olucam eylülde en çok korktuğum şey diyebilirim