Ayno9798 Cinsiyetimiz belli olana kadar rüyalarla idare ediyoruzz rüyamda silah balık ve ördek gördüm bi de kedi cinsiyetle alakalı olabilir mi bi tahmini yorumu olanlar var mııı 😊😊
E_Duha Ayno9798 eşim bizi görmüş bebeği kucağına alıp bana bakıp kızımız aynı sana benziyor dedi uyanınca da kızımız olcak gördüm aynı sen dedi bende mavi battaniyeye sarılmış bebek gördüm annem kızım bebeğini al diyordu bakalım heycanla bekliyoruz sağlıklı olsunlar da :)
Mavilik Ayno9798 rüyamda cinsiyet partisi yapmışlardı bana saçımı pembeye boyamışlardı kızım oluyor , sonra erkek falanda gördüm ama ilk gördüğüm rüya doğru çıktı😁
Beybitooo Ayno9798 ben rüyamda hep tatlı yiyordum hiç cinsiyetle alakası olabileceğini düşünmemiştim baktığımda erkek bebeğe işaret yazıyordu ve doğru çıktı 😂
Neferut Ayno9798 ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce rüyamda atmaca ve kartal gördüm rüya yorumuna baktığımda erkek evlat olarak çıkıyordu. 1 hafta içinde hamile olduğumu öğrendim şu an 6+1 im bakalım rüyam gerçekleşecek mi zaman gösterecek 😊
Mzzz Mavilik sanırım ilk ruyalar çıkıyor sonra kız mı erkek mi derken bilinçaltı rüyasına dönüşuyor kizimda öyle olmuştu 😂😂
Mzzz Cinsiyet ile alakalı bir rüyaya benzemiyor ama profilinize baktımda bir sürü rüya sormussunuz cinsiyetle alakalı mi diye 😇 genelde cinsiyetle alakalı olunca zaten kız bebek erkek bebek şeklinde görülüyor 😇
Ayno9798 Beybitooo canımm bende hep tatlı yiyorum sabahları aç karnına felan yani ama bilmiyorum şuan 11 haftalığız ne zaman öğrenirim bilemiyorum Rabbim hayırlı eli ayağı düzgün Salih Saliha insanlardan gönlümüzce nasip eylesin inşallah 🤍 isteyen herkese de Rabbim bu duyguyu yaşatsın
Ayno9798 Neferut oy yavrum benim daha çok miniikkk Rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin
desertrain Ayno9798. Alakası var mı bilmiyorum. ben 11 haftalık falandım. rüyamda arılar beni kovalıyor ısırıyordu. anneme rüyamı anlattığımda erkek demişti
Ayno9798 desertrain hayır olsun inşallah benim çevrem de öyle rüya yorum yapan pek kimse olmadığı için burda öyle oyalanıyorum 😂😊
desertrain Ayno9798 insan çok merak ediyor gerçekten 🥰internette kara ördek erkek beyaz ördek kız yazıyor sizin ki neydi 😅
2prensesannesiiii Ayno9798 gebelik başında erkek bebek gördüm ilerleyen haftada 2 kez kız bebek doğurduğumu gördüm bu arada başkaları da erkek bebek doğurduğumu görmüş sonuç 2. Kez kız annesi oluyorum 🥰🙏
dudu-1 Ayno9798 bende rüyamda bebek alışverişi için bir magazaya giriyorum suluk alıyorum mavi renk alayım kız da olsa erkek de olsa kullanır bu rengi diyorum eve geliyorum poşetten çıkarıyorum pembe renk ben mavi almıştım onlar pembe koymuş bak falan diyorum ne anlama geliyor acaba 😄