Defnosun_annesi İkinci gebeliğim ilkine göre şahane geçti tabi ama artık kocaman oldum uyuyamıyorum bacaklarım ağrıyor sırtım enerjim bitti yani benim gibi olan var mı son günler nasıl geçiyor
Ozlmcnn6 Defnosun_annesi 34+4 teyim benimde aynı o kadar vitamine yine halsizlik ve uyku haliyle mücadele ediyorum buna şükür tabi
Kubra5816 Defnosun_annesi 37+ 4 geceleri artık yatamıyorum yan yatarken sorun yaşıyorum hem sağ da hemde solda ağrıyor ve bazen damar çeker gibi oluyor sürekli idrrım geliyor ve vajinamla oynuyor bu kız enerjim var ruhum yok 😂
Zeynooooooo Defnosun_annesi 36+3olduk nefes darligi yuruyememek beni bitirdi ne yapsamda acaba dogumum gerçekleşse diye dusunuyorum cok yoruldum valla artik dayanamiyorumki😩
Defnosun_annesi Kubra5816 bazen de idrar torbama vuruyor cıkacak sanıyorum panik atağım tutuyor hHhaah
nursedaguney Kubra5816 bende 35+6 yım. Şuan çok korkuyorum hareketleri baya sert ve hareket ettikçe vajinama baskı ve ağrı yapıyor. Sizinde mi böyle ? Normal mi acaba 🥹
merve_3807 Zeynooooooo bende 36+3 üm ikinci hamileliğim birde 20 lik diş ağrısı çekiyorum gerçekten bende artık sizin gibi diyorum
Kubra5816 nursedaguney evet valla ilerledikçe daha sertleşiyor emin ol artık yan bile yatıyorum ayakta uyucam
Hilaldabaan nursedaguney ay korkma canım aynı haftamız bazen oramdan çıkıp geliyor sanıyorum öyle bir sızlatıyor ki geçen gece yataktan kaldırdı resmen bağırtacak dı 😂😂 çok fenalar neler yapıyorlar içerde çok merak ediyorum
nursedaguney Defnosun_annesi maşallah diyeyim geceleri sadece ağırlıktan yatarken dönerken zorlanıyorum hareket olarak bana pek bir zorluğu olmuyor ama gündüzleri acısını fena çıkarıyor. Gece uykusuzluk ayrı gündüz hareketleri ayrı canım kızım sağlıkla gelsin canı sağolsun napalım 🥹
nursedaguney Defnosun_annesi amin inşallah 🙏 doktorumun asistanına da danıştım. Bebeğim en son makat gelişti. Bu bahsettiğim vajinada ağrı ve baskı hissi kanala yerleşmeye çalışmasıyla ya da dönmesiyle ilgili olabilir dedi bilemiyorum çarşamba kontrolüm vardı gittiğimde anlaşılır . Çok şiddetlenirse de nöbetçi hekime görüneceğim 🥹
Greenleaf Defnosun_annesi amin inşallah evet ben de çalışırım diyordum ama izin aldıktan 1 hafta sonra bel ağrılarım başladı ama ne yapayım artık dayanmaya çalışıyorum 😔🥲
asell13 Defnosun_annesi hep evdeyim bol bol dinleniyorum illaki ağrılarım oluyor bel kasık ağrılarım ama sabır diyorum az kaldı 🥰 35+5 olduk 🤍