sumerveyilmaz Merhaba bugün 6+1im ilk muayneme gittim,kese gözüktü fakat bebek gozükmedi yolk sacıda zar zor gördü,bide sol tarafta kesenin üstünde kost var dedi ama ilk aylarda oluyor kaybolur dedi var mı böyle seyler yasayan cok tedirginim
Kubra5816 sumerveyilmaz beneğin görülmemesini bilmiyorum ama kist oluyor bende de olmuştu geçti sonra
E_Duha sumerveyilmaz bende 7+3 de bebeği gördük ve kalp atışını duydum hatta gecen hafta 12+3 de ikili test için girdiğim ultrasonda iki kistim görüldü ama daha önce alt muayene de bile görünmemişti doktoruma sorduğumda muhtemelen cok küçüktü ve hamilelik hormonu ile büyümüşlerdir önemli değiller dedi 0.77 ve 1.53 boytlarında..
E_Duha Kubra5816 ne kadar boyutlardaydı yani ne zaman geçer özellikle bişey yapmak gerekir mi geçmesi için
sumerveyilmaz Kubra5816 yaa gerçekten mi nasıldı ne zaman geçti? Benim 2.gebeligim ama.ilkinde yoktu cok korktumm
sumerveyilmaz E_Duha benim 25 mm dedi gebelikte oluşan bişey ilk 3aylarda kaybolması beklenir ddi ama bende panik atak rahatsızlığı var çok korktum çok ne olucka blmyrm
Kubra5816 E_Duha bişey yapmama gerek yok doktor zaten ona göre takip ediyor seni ilaç veriyor hatta ben bi kere ameliyat bile olmuştum kistlerden patlamıştı sonra evlendiğimde tekrarlamıştı
E_Duha Kubra5816 yani inşallah büyümezler hamileliğimde sıkıntı olsun artık istemiyorum 3 düşüğüm var ve suanda da pırtılaşması için iğne ilaç kullanıyorum..
E_Duha sumerveyilmaz yani benimki de gider inşallah ya 12+3 te gördük zaten gecen hafta ikili testte suan 13+3 üm
Kubra5816 Tam hatırlamıyorum boyutu ama ufak değildi orta sanırım hamileliğimin 3 ayına kadar geçmişti