Yesimdeniz Ecekaplan almira bende alya mira veya almira koymayı düşünüyorum tabi bu benim fikrim yinede sizin içinize ne siniyosa onu koyun 🪷
hanlnim Ecekaplan biz Bilge İpek koyacağız kızımızın ismini 👼🏻💖 Duru,Doğa,Almila,Karsu,Karya,Ada,Birce de düşündüklerimizdendi🙏🏻✨
BirAskMasali1323 Ecekaplan Masal Aden Defne Lina Duru Mısra Almila kızım olursa bunlardan biri olucak
Gg5348 Ecekaplan nil deniz koyacağım fikir olsun🌸 alternatif olarak da elvin nehir ve ırmak düşünmüştük
Ecekaplan Gg5348 Yeğenin adı Deniz ya bende severim deniz ismini beğendiğim isimler çoğunlukla yakınlarım da 😆
Emcoysss Ecekaplan Erkek bebek bekliyorum ama kızım olsaydı Kesinlikle EBRAR koyardım Anlamıda güzel hayır sahibi kişi demek 😇
Byzaemr Ecekaplan Bende Erva düşündüm oğlum Emir ona uygun olsun dedim ama ervanın yanına isim bulamadım bende :)
Ecekaplan Safie2020 Nasip olan olmayınca içimize sinmiyor galibaa oğlum da bu kadar zorlanmamistim içime sinmisti ismi daha denk gelemedik galiba nasip olacak isme
Safie2020 Ecekaplan aynen bnde oğlumda zorlnamamisrtim4 bunda içime bı şey sinmiyor tam anlamıyla. Zaman da çok az kaldı bizim😶