Eko93 Bebekler 30.haftadan sonra ortalama haftalık kaç kg alıyor kızlar? İnternet’e her sayfa da farklı yazıyor
Saadet_arslan Eko93 ben 30 . Haftada gittiğimde maşallah 2 kiloya yaklaşmış dedi ultrasonda 32 hafta lık gibi gözüküyor dedi gebelik şekerin olduğu için normal demişti doktor
rmysa388_ Eko93 ben 34+3 günlüğüz kilomuz 1900 Gr doktor düşük dedi ayın 3 ünde tekrar kontrol edecez bu aylarda dedi 2 kiloyu geçmiş olması gerekiyordu dedi
tatlibebegim_ Eko93 38+1 olduk bi hafta gittiğimde 240 gr alıyo sonra bi hafta gittiğimde 100 gr almış oluyo son zamanlarda durmuş kilo alımı
Eko93 rmysa388_ kilo aldıran besinler yiyor musunuz ? Bol bol kaşar muz avakado ve şekeriniz yoksa meyve tüketin. Bebegi sivi şeyler çok besliyor oyuzden ben süt içiyorum her gün. Çorba mutlaka içmeye çalışıyorum.
rmysa388_ Eko93 canım miden bulansin istemiyorum ama ben yemek yiyemiyorum yedikçede çıkartıyorum midem kabul etmiyo😥
Ozgednc tatlibebegim_ nazara getirdin çocuğu ben sana söyleme ya da eksik söyle diyecektim de yanlış anlarsın diye müdahil olmadım.😑 Neyseki hala çok güzel maşallah kilosu 🧿
Eko93 rmysa388_ benm arkdsm da öyleydi. 39. Haftada 3300 doğdu çocuk. Onunda geriden geliyodu midesi hiç almiyodu