yenidenanne34 ben bu postu happy Kids de açtım bir arkadaş birini elif hocanın denk geldiğini birini de Özlem hocanın denk geldiğini söyledi İkisinden de mükemmel Diye bahsetti benim için tek eksi yönü estetik dikiş yapılmıyor ümraniy3 devlette dikiş ler ile uğraşmak birde eşim biraz sıkıntı maalesef o hastanede oğlumu kaybettim (kesinlikle doktor hatası. Değil ) ben bunu aşmaya çalışıyorum ama. Eşim hiç istemiyor elif hocada kuzenimin aracılığı ile nasip oldu tanışmak ( çocuklarına bakıyor o iş yerinde iken ). Benim hassasiyetim i biliyor Oğlumu kaybettiğim süreçleri hastane ye yatmadan önce soruşturdum çok ekibi doktorları onlada konuşmuştum o zaman o yüzden çok üzülmüştü Hamilelik olduğunu duyunca o gelsin ben takip edeyim demiş o çok merhametli bir insan Asistanlara. Bırakmıyor numarasına kadar verdi. Rabbim ayağına taş değmezsin inşallah Eşimde çok memnun ama oğlumun o yoğun bakımdan vefat edip çıkması ( yoğun bakım ile ameliyata girecek olduğumuz kapıların aynı koridor da aynı katta olması beni zaten mahvediyor ben yavrumun Nabızının yükselmesini bekliyorum beni yoğun bakımdan çıkardılar. Son 10 saatte. Önümden güle oynaya sezeryan hastaları geçip bebişlerine kavuşmaları tramva oldu rabbim hepsine uzun güzel sağlıklı ömür nasip etsin bunu dışarı bile vurmamış iken eşim. İki haftadır. Başıma dert çıktı son ana kadar elif hocaya gitsek doğumu Zeynep kamilde yapsan olur mu diye birde inanamazsınız. Ben gelemem orada yapar isen dedi zaten mahfolmuşum zaten acım hiç dinmiyor beni Boşluğa düşürdü