-ilknur-12 Bacılar son 99 a düştük 2. Çocuğum ilki 3 yaşını bitirdi martta araya çok zaman bırakmak istemedik . 2 erkek annesi olacam 🤭🤭🤭 zaman nasıl geçti bu hamişlikte bilmiyorum ama şuan heycan başladı 😂😂😂 sizdeki durumlar nasıl hazırlıklar nasıl gidiyorrr
Fatma44 -ilknur-12 bizimde32 gün kaldı uygulamaya göre normal doğum istediğim için bellide değil aslında.benimde ikinci gebelikkizim Haziran’da 5yasina girecek oğlumda Allah nasip ederse mayısta dogacak
ZeyHus33 -ilknur-12 benimde 5 yaşında kızım 3 yaşında oglum var. son 93 gün çok heycanli ya Zaman geçmiyor valla braz zor braz kolay zaman geciriyorum kyafetler hazır sadece yıkanacak bu aydan sonra Aylık aldıkça gidip bebeğin eksik biberon emzik vs şeyler almayı düşünüyorum 30 haftadan sonra çanta hazırlarım büyük ihtimal
-ilknur-12 ZeyHus33 bende 38 de sezeryan olacağım . Kıyafetleri yıkayacağım 34te falan çantayı hazırlar köşeye koyarım dedim . İlkim de seseryandı rahim ağzımda kist büyüyor kanama yapıyordu diye normal doğum yapamadım .
ZeyHus33 -ilknur-12 ben 2 sinde normal yaptm ama bunda kordon baglatmak için sezaryan istedim doktor normal doğur sonra gelir Kordon baglatirsin dedi normaldede nezmn gelcegi belli olmuyor bende idrar yolunda enfeksyon var Oğlum 36 gibi geldi Smdi yine enfeksyonum var bakalm ne zmn gelcek 30 da baslarm diyorm sonra anca eksik fln olursa tamamlarm Çocuklarla zor olur bide agirlasirim die dusunuyorm smdiden agirlastm
-ilknur-12 ZeyHus33 ay kazasız belasız, kordon bağlatman için erken değil mi ya ? Hiç mi düşünmezsin ilerde gene bi bebiş 🤭
ZeyHus33 -ilknur-12 yok anam yeter 26 yasindaym 3 çocuk neyime yetmiyor 🤣 onlara bir Hayat veremiceksem nie dogurim bunun daha okulu var hayatları evlilikleri askerlikleri fln nsl yapım herşeyi 🤣
-ilknur-12 ZeyHus33 kız sende aşlah iyiliğini versin 26 yaşında 3 çocuk yapmışsın 🤭🤭 ben 32 yaşındayım 😂😂😂 2. Ye yeni yeltendim ama 3. Yaparım allahın izniyle çıldırıyorum ama çocuk seviyorum
ZeyHus33 -ilknur-12 ben 5 senelik evliyim evlendm 1 sene sonrası hamile kaldm Hani şöyle bir laf varya ceket atsa hamile kaliyorm die o misali oldu bende 🤣 vücudum hamilelige el verisli o yüzden kordon baglatcam yeter 26 yaşında 3 çocuk Vallaha 🤣🤣