Esinbora Kizlar 33+4 üm vajinamda şişlik ve iğne batması gibi ağrılarim var nasıl geçecek bilmiyorum doktorum da deli olduğu için gitmek istemiyorum ne yapabilirim daha önce yaşayanlar biraz bilgi verebilir misiniz (İLK GEBELİĞİM )🥺
Nazd1 Esinbora benim neredeyse başından beri mevcut şişliklerim ve varis olduğu söylendi ani kilo alımları hızlı artıştan kaynaklı ve geceleri uyuyamayacak kadar bacaklarımı ayrı ayrı oynatanayacak kadar oluyor. Doktoruma danıştım doğumdan sonra kendiliğinden yok olduğunu söyledi ama istersen genede bir danış🤦🏼♀️
Esinbora Aslisko kız valla deli adama bebeğimi görmeye gidiyorum adam azarlıyor gebeyim her ay kontrolüm oluyor gidiyorum diyorki yine mi sen geldin diye zaten akıllısı beni bulmaz delisi de peşimden ayrılmaz 😂😂
Esinbora Bbuse12 valla inşallah yazarlar bende ikisi de var ve kaşınıyor o zaman da kanamaya başlıyor korkuyorum bende
Meryyymom31 Esinbora benimde vajina agzi şiş delik kapanmis hafif de acı var elleyince ne olabilir ko acaba
Esinbora Meryyymom31 elleyince oluyor maleseff benim de kasininca temelli oluyor şiş olduğu için kaşınıyor elimi vurunca daha da kaşınmaya başlıyor ve soyuluyor iç çamaşırımin olduğu yandaki kısımda aynı sivilce gibi ama hicbirsey yok o şekil şişmiş ve etrafı balon balon olmuş cumaya doktoruma randevu aldım başka türlü geçmeyecek
Kehiylun Bhartolin kisti olabilirsiniz belki yanak kısmı mı şiş yani yanak taraflarının tek tarafı mı yoksa genel olarak iki tarafı mı şiş hamilelikten kaynaklı şişebiliyor ama tek taraflı ise bhartolin kisti olabilirsiniz belki
Esinbora Kehiylun iki taraflı şişlik ve afedersiniz yani alovera sürersin de yüzüne soyulur gibi olur ya benim de o şekil beyaz soyulamalar oluyor vajinada
Silan_Abdullah Esinbora o değilde benimki gebeliğimden beri var ağrı olıyordu gebelikten olduğunu düşündüm
Esinbora Silan_Abdullah normalde benim randevum cuma günüydü kanamam oldu bugün bilmiyorum gitmedim daha doktora
Esinbora Silan_Abdullah tabiki gittiğimde buraya yazarım doktorun ne dediğini sende ona göre yol izlersin 🤍🥰