mumu-14 Hafta sürekli altıma kaçıracak gibi bi his ama gidiyorum idrar yok baskı hissi çok fena mesela kasılma mı bilmiyorum iğne batar gibi ara ara geliyor sizce gitmeli mi doktora ??
MasalSara mumu-14 benimde özelikle ayaga kalktığım zaman aynı çok sıkışmışım gibi baskı çok oluyor hemen wc gidiyorum minicik bişi birden kasılıyor olablir farklı pozisyona geçincede oluyor gelmeye hazırlanıyor
hayalim35 mumu-14 doktora sordum iğne batar gibi olunca sancı dedi ama normal doğum için hazırlanıyor düzenli olmadığı sürece gitme 39+5 haftalığım 34 haftadan beri yaşıyorum ama bi türlü sancılar düzene girmedi
hyena mumu-14 ağrılarını takip et arası sıklaşınca doğum yakın demektir bende tuvalete gidip duruyordum doğuma giderim gün
MasalSara mumu-14 ayy dur panik yapma yalancı doğum kasılmaları kendini hazırlıyo işte çok ağrın olursa kasılma çok uzun sürerse nişan yada su gelirse hastaneye 🙂
mumu-14 Preeklemsi takibindeyim zaten sürekli stres bebek hareketi izliyorum tansiyonumu ölçüyorum çok korkuyorum kızlar