Mardinbaby_ Hamilelikte sola yatmak sağlıklı ama ben soluma yatınca her yerim ağrıyo rahatsız oluyorum , sağa yatıyorum hep , sürekli sağa yatınca sorun olurmu
Merviss07 Mardinbaby_ kaç kartalım hamilesiniz bende sizin gibiyim sola yatınca uyuşuyorum bacağıma kramp giriyor genelde sağa yatıyorum daha rahat ediyorum
metemom_ Mardinbaby_ 26. Haftadan önceyse sırt üstü bile yatabilirsiniz nasıl rahat ediyorsanız sonraysa sağ veya sol Fark etmez sol kan akışına daha faydalıymış ama benim kalbim çarpıyor gibi olduğu için sağ da yatıyorum genelde
Adenala Mardinbaby_ Sağ sol her tarafa yattım son haftalarda ne tarafa dönersen dön bacak kalça ağrısı oluyor insan illaki pozisyon değiştiriyor ama en sağlıklısı solmuş
asell13 Mardinbaby_ nasıl rahat ediyorsan öyle yat canım çokta takılma onlara gün içinde uzanırken sola uzanmaya dikkat et
Babymom07 Mardinbaby_ sürekli aynı tarafa yatmak iyi değil bir sağ bir sol şeklinde yat :) çok ağrın varsa bilemem tabi :(
Maviii_98 Mardinbaby_ merhaba sürekli aynı tarafa atıldığında bel ağrısı oluşabileceği için bi sağ bir sol yapılabilir ancak sağ tarafta nefes alıp verirken zorluk görülebilir bu durumda da nefes egzersizi ile rahatlayabilirsiniz bu sol tarafta yatmak gerektiği söyleniyor kan akışı sol tarafta daha iyi olduğu için. Gebe okulunda eğitimci söylemişti bu bilgiyi.
Ozlem1993 Mardinbaby_ hiçbirşey olmuyor istediğin gibi yatabilirsin çünkü dediğin gibi bi yere sabit yatarsan oran resmen felç oluyor 😄