ZulusSerdar Kızlar yeni hamile olduğumu öğrendim ve ben bir kaç gündür uyuyamıyorum hamile olduğumu daha bilmiyordumda normalde çok güzel uyuyan biriydim şimdi akla karayı seçiyorum uyuyup uyanıyorum ve yine uyandım sizdede böyle olan varmı?🤔
Anneeadayi3 ZulusSerdar heycân yapmis olabilirsin sonraki haftalar uyku bastırır belki ben şahsen gece yatmaz gündüz kalkmazlardanim😂😂
metemom_ ZulusSerdar hamileliğimin başından beri hiç düzenli kesintisiz uyku uyuyamadım 22+5 deyim hâlâ öyle galiba bebek doğunca hiç üşenmem gece kalkmaya 😂
Bebegim3444 ZulusSerdar hamilelikte uyku düzensizliği çok oluyor bazen çok uyuyup bazen hic uyuyamıyor insan. Tamamen hormonal. 4 aylık anne olarak sana tavsiyem ne olursa olsun uyumaya çalış geçmişe dönüp ah o zaman bir saat daha uyusaydım dememek için 😂😂
ZulusSerdar Bebegim3444 uyusam uyucamda kendim uyumadığım gibi eşimide uyutmuyorum uyuyamıyorum diye🤣🤣oda uyu diyor uyuyamıyorum mubarek adam🤣🤣
Adensu_ Bende oyleyim canim, eskiden gözümü kapatmamla uyumam bir oluyordu, simdi tovbe uyuyamiyorum.. Gun icinde cok guzel uyuyorum ama😂
Adensu_ ZulusSerdar suan aciktim yemek yiyorum😂 ve henuz 8 haftaligim..😂 ha bide surekli tuvalete gidiyorum , gaz sorunu valan.. heycan meycan kalmadi bende😂🤣
BirAskMasali1323 ZulusSerdar şimdi heyecandan sonrasında sık sık gece idrara kalkma acıkma probleminden uyumama sonra sırt ağrısı uyuyamama sonra göbüş büyüyo rahat yatamsma en son zamanlar yine heyecan korkudan uyuysmama ve bebişin doğuşu sonrada dua edin bebiş uslu annesini seven bebiş olsun yoksa o zamnda hiç uyku yok alın size hamileliğin uykusuzluk serüveni😂 Bende sık sık.idrara çıkma acıkma sırt ağrısından uyuyamama aşamasındayım😂🥰