Gull23 ezell34 benimde bebiş küçük artık doğumun yaklaştığının farkındayım 2800 gr bizimkide neyse sağlıklı olsunlar da küçük olsunlar napalım
Anneeadayi3 555eeee67 hayır canım özeldeki doktorum demese hiçbir zaman ogrenmicektim devlette bakmiyorlarmis kordon dolanıp dolanmadigina özeldeki doktorum doppler ile bakıyor o sekilde gösterdi sonra zaten devlete birdaha asla gitmedim
555eeee67 Anneeadayi3 31 haftalik grbelik bende bu gun sabah göbek hissemin yalnizca sol tarafı sancı veriyordu bebeğim orda çok haraket ediyor esasen sanki koşdukda nasil nefes nefese kaliyorsun her tarafin sancıyor ya öyle bir sancı idi
Anneeadayi3 555eeee67 yalancı sancıların başlamış olabilir çok normal ben 30. Haftada hastanelik oldum yalancı sancım yüzünden 😂
Eceliza3434 Anneeadayi3 bizimde öyle ama normal devam dedik 36da nst gircem 37 kontrol +nst olcak doğum söylick bakalım ama şuan 35deym ve 2,5 hafta verdi gelir gelir dedi 😅
Anneeadayi3 Eceliza3434 benim dokturumda kordon dolanması kafaya takılacak birşey değil dedi bende o yüzden pek üstüne düşümedim açıkçası
Anneeadayi3 Okyanusolmak AA nasıl kordon dolanması olup olmadığına bakmamislâr özel hastanede çok şaşırdım devlet biz bakmıyoruz demişti ama özeldeki doktorum her gittiğimde renkli doppler yapıp bakıyor
Okyanusolmak Anneeadayi3 derindere hastanesiydi. O zamanlar renkli yoktu herhalde bilmiyorum. 2019 senesi
Anneeadayi3 555eeee67 benim yalancı sancım karın ağrısıyla olmuştu bele ve kasığa vuran gerçek sancı diye biliyorum
Eliff_gny Anneeadayi3 abimin eşi kontrole gittiğin de kordon dolandığı için 2 tur bide onun suyu az olduğu için acil 36 hafta da sezaryene aldılar küveze bile girmedi 2.700 doğdu
Merve-betul bebosmommy ben canım ilk bebegimi boynunda 1 tür görüntü ultrasonfa sezeryan zaten başından beri belliydi iti bı bebekti ama suyundan fazla görünüyordu iki tür boynuna bı turda koluna dolanmis olarak sapasağlam doğdu şükür 🥰 şimdi 2 yaşında