NerminAyla asell13 bizimkiler de çocuk dile gelecek emerken bu nasıl memesizlik evde mi unuttun diyecek diye dalga geçiyorlar😂 neyse bakalım inşallah benim de yavrucak doyar bir şekilde. Ben de mamayla büyümüşüm hiç anne sütü almadan. Bu yaşa geldik çok şükür 😅 sağlık olsun
asell13 NerminAyla nerden bılalım orta halli şekilli şüküllü 😂😂 süt varsa okeyy👍😂 benimde annemin hiç sütü yok hiç birimizi emzirmemiş mama pirinç unu derken büyüdük 😅
gzdehlal-36 NerminAyla benim göğüs uçuklarım çok küçük ama maşallah sütüm çok fazla bence alakası yok sütü etkileyen şey beslenmeniz su tüketimi ve sık emzirme
Siyah0606 NerminAyla göğüslerim büyük 95 beden falan bebeğim 2 ,5 aylık 1,5aydır meme mama olarak ilerliyoruz sütüm azaldı yetmiyor büyük olması hiçbirşeye yaramıyor
Nrokc NerminAyla küçük büyük etkiliyormu bilmem ama insanlar kesinlikle etkiliyor . Benden size tavsiye hep tek başınızayken emzirin asla birilerinin yanında emzirmeyin
huysuz__ NerminAyla 75 beden ben 85 olduydum, sütüm erken doğuma rağmen çok gelmişti ama süt gittikten sonra ben yine 75 bedene döndüm 😅😅 doğumdan sonra ne kadar büyürse öyle kalır diye hep kandırdılar da yok bu hayatı 75 ile tamamlarım ben🥲