Gmzmhr Heyva bende oraya gidiyorum ama kararsizim ya etlikdemi yapsam keciogren arastirmada mi yapsm diye doktorlari nasil dogum yaptirirken doktorlardan yana sikntin oldumu 😐
Merve06 Gmzmhr ben şuan etlik zübeydeye gidiyorum şimdilik memnunum arkadaşımda orda doğum yaptı normal yaptı oda memnun 😍😇
Heyva Gmzmhr orda ebeler var canim kendi doktorum gelmedi ve bi bagiran olunca bayan bağırma diye bagiriyorlar herkese
Gmzmhr Merve06 muaynee oldugu doktorumu yaptirmis tatlm yoksa sans eseri biirimi yaptirmis yani muayeneye gitigimiz doktormu yaptiracak dogumumuzu acaba onu merak ediyorum doktora sormak istiyorum ama zor la kelime cikiyo agizlarindan ya bisey sormaya koekuyorum vallla
Gokcin Zbydozkn3358 ilk bende oraya gidecektim canim snra uzak diye gidemedim atatürk te hüseyin hoca var müthiş doktor 🙂 🙏
Zbydozkn3358 Meltem19 Bende elvakent saglık ocagı felan var birde pazar alanı var büyük kapalı orda oturuyorum canım kaç haftalıksın 😊
Zbydozkn3358 Gokcin haklısın valla cok uzak ben orda çalışıyorum ondan oraya gidiyorum gitmesi ölüm resmen 😂
Gokcin Zbydozkn3358 anladim canım az kalmış senin hayırlı haberlerini duymaya.🙏😍allahim sağ-salim kavustursun🙏😙
Zbydozkn3358 Meltem19 biz 38+3 olduk canım son 11 gün sayıyoruz minikle 😇 14 cadde Gimsa felan o yol üstü çarşıya felan az bucuk ögrendim 😂 pek biryer yoo zaten 😂
Heyva 🙋♀️🙋♀️bende varim keçiören ama isinamadim buraya hic tanidigim yok etlim ve gorumcem ben Onlari istemiyorum.kendi ailemi istiyorum bayramdan bayrama 3 gun yada en fazla bir hafta ailemi gorebiliyorum ☹