Meltemm21 Kızlar merak ediyorum dün gece rüyamda oğlum oluyordu ve yüzünü net gördüm ve hatırlıyorum böyle rüyasında görüp benzeyen bi bebeğiniz oldumu
Gulsah67 Meltemm21 geçen gece banada aynısı oldu çok net gördüm kızımı az kaldı galiba doğuma o yüzden hep onu düşünüyoruz🥰
E_Duha Meltemm21 ben değilde eşim görmüş rüyada bebeği kucağına almış kızımız sana çok benziyor aynı sen diyormuş uyanınca kızımız olcak aynıda sana benzicek rüyada öyle gördüm diyo bakalım ilk bebeğimiz inşallah sağlıkla gelsin..
Busy Meltemm21 ben değil ama eşim demişti rüyamda gördüm böyle böyle diyen tıpa tıp anlattığı gibi doğdu 😅
Gulsah67 Meltemm21 sabah gülerek uyandım eşim diyor noldu bi türlü anlatamadım heyecandan tuhaf bi duygu değil mi
fatos2404 Meltemm21 bende erken haftalarda çok güzel bir erkek bebek görüyordum Allah hayretsin üç aylık doğmuştu ama böyle güzel bir bebek yok yani o kadar bi hafta sonra kızım olacağını öğrendim şuan 31 haftalık olduk artık değişmez herhalde 😂
Esinbora Meltemm21 rüyamda bebeği emziriyordum o kadar gerçekti ki uyanınca etrafıma bakıyordum aceba gercekten doğurdum mu diye şimdi 3 hafta sonra bütün gördüğüm rüyalar gerçek olacak 🥹♥️
Dlar Rüyamda görmüşdüm bana getirmişlerdi erkekti evet cidden erkeğe hamileyim yüzünüzde hatırlıyorum ama daha doğum yapmadım merak ediyorum açıkçası çok ilginç bişey 28+2 haftalığız hayırlı olsun da ister babaya ister bana diyorum benzesin
Leylaaa_46 Meltemm21 Evet ben kızımı görmüştüm doğduğunda aynısıydı. Kız olacağını cinsiyeti belli olmasan o rüyada gördüm baştan beri hissediyordum zaten .
Susu13 Meltemm21 ay inanır mısın dün gece bende erkek bebek gördüm rüyamda ve emziriyordum o kadar gercekciydi ki oyyy kurban olurum yaa daha cinsiyeti belli değil şuan aslında bir oğlum var suan kız olmasını istiyorum ama bakalım 🥹
minnosmakarna Bende başından beri hep kız bebek görüyorum cinsiyette kız bizim mavi gözlü sarisin emziriyorum her rüyada çok güzel bir duygu gerçek gibi geliyor sağlıklı olsunda diğer hicbirsey önemli değil hepimiz sağlıkla aliriz kucagimiza inşallah 😍
xhbgns Meltemm21 Rüyamda saçları aynı babasına ama teni vs bana benzeyen bir bebek görmüştüm yüzünü net görememiştim. Öyle oldu şimdilik bakalım ilerde değişir mi :)
Seldahilal Meltemm21 ben 12 haftalıkken yüzünü değilde cinsiyet olarak görmüştüm erkek diye erkek çıktı😂🤭
AjdaDiri Meltemm21 bebde cinsiyeti öğreneceğim günün önceki akşamı rüyada erkek olduğunu gördüm yüzünü dahi ama cinsiyetimiz kız çıktı 😄