Minimidilli Midem çok yanıyor nefes aldırmıyor bazen uykumdan uyandırıyor süt yaramıyor önerebiliceğiniz biley var mı yada bu durumu yaşayan nefes darlığı yaptırıyor yandığında kalbime kadar yanıyor kalbim daralıyor riskli bir durum mu 29 haftalığım
OguzMoms Minimidilli Soğuk sütle birlikte zeytini cekirdegiyle birlikte yiyin benim esiminde çok oluyor mide yanmasına ona çok iyi geliyor
Yasgul45 Minimidilli eczaneden gaviscon varsa almanızı tavsiye ederim yandıkça kullanma şansınız var belli bir kullanımı yok hiç yoktan iyi geliyo ben bol su içiyorum
dogurangaplumba MasalSara bana gasvin duo yazdı artık işe yaramıyor bu şurup kesin olarak rahatlatıyor değil mi? Bu şuruptan yazdırayım ben
MasalSara dogurangaplumba gaviskon da kullandım ama bogazımı çok rahatsız etti agrıtıyordu rennie duo yu dene bence
dogurangaplumba MasalSara gaviskon içemedim ya pütür pütür dilime geliyor gasvin duo naneli 3 dk iyi sonrasında ağrı devam ediyor
MelikeKalyoncu Minimidilli muzu dilimleyip üzerine bal gezdirip yiyin ya da armut yiyin ben dayanılmaz olursa gaviscon ya da rennie kullanıyorum diğer türlü ne kadar az ilaç o kadar iyi umarım iyi gelir size de ☺️