Zynp12 Akdogan70 bulaşık makinesi tableti ve çamaşır sodası ekliyorum temizleniyor.Yada isterseniz bı gece kaynar suya koyun camasir suyu ekleyin öylede geçebilir sonra makineye koyup dediğim gibi yapın soda ve bulaşık makinesi tableti ile tertemiz olur
Akdogan70 Bazanın altında 1 tane tülüm vardi Bi baktım ki sapsarı olmuş daha yeni de koymustum ustelik 🙄🙄 nasıl yeni gibi yapabilirim
dogurangaplumba Akdogan70 Canım boraks kullanıyorum ben aktarda bulabilirsin ama dikkatli kullanmakta fayda var solumamak gerekir
Akdogan70 Zynp12 bende tablet koymayı düşünüyordum tülleri koyduğumuz yere koycaz dimi ekstra deterjan bölümüne bisey koyulcakmı
Akdogan70 dogurangaplumba malesef o sıkıntı o zaman 2 çocuğum var ne olur ne olmaz riske atmak istemem yinede teşekkür ediyorum
Zynp12 Akdogan70 evet tülün direk üstüne atın. Deterjan bölümüne isterseniz kışlanın tül için deterjanları oluyor ondan alıp koyabilirsiniz yada normal deterjan kokusu olsun diye
Cemiledag Ben beyaz sabunu rendeleyip sıvı hale getiriyorum berdeleri attıktan sonra oma beyaz deterjan koyuyorum bide ön yıkamaya yaptım sıvı karışımı koyuyorum sıvı karışımdan ayrıyettwn makinanın içine de bir bardak koyuyorum kar gibi oluyor.
Sedakara 1 gün kovada çamaşır sodasiyla beklet sonra yıka makinenn deterjan bölümünde koyabilirsin bembeyaz oluyor tüller
sedefyrs1101 Ben çamaşır suyunda bekletip makinede normal yıkıyorum makineye atarken biraz da toz şeker atıyorum parlıyor 😇
Semsvs farmasi leke çıkarıcı var toz halinde önce onu koyada eritiyorum sonra ilk su yapıp içine katıyorum 1 gece bekletin hiç bir şey kalmaz Kaynar suya koyarsanız buruş buruş olur ilk su iyi olur