Gamzeabay Kızlar bebek belli bir yöne toplanıyor karnım taş gibi oluyor şekil değiştiriyor yalancı sancı olabilir mi analamdım pek ara ara ağrılarım oluyor ama ayırt edemiyorum ilk gebelik
Ozlem_032 Gamzeabay dakika tutmanda fayda var 5 dakika da bir oluyorsa duzenli olarak doktoruna haber ver🌸
Badgirl_ Kac haftaliksiniz şuan benimde öyle oluyor yalanci sanci. Düzensiz kasılmalar ben 31+5 günlüğüm
Badgirl_ Gamzeabay cok sik oluyorsa doktora git canm benim düzensiz oluyor misal 10 dk önce oldu bide 1 saat önce oldu genelde yatınca geceleri oluyor sen yinede takip et benim ikinci gebelik hatta 3 o yüzden düzensiz olduğunu ayrt edebiliyorum
Ozlem_032 Gamzeabay sıkıntı etme kendine ben 37+6 haftalık hamileyim kendini kasa kasa deldi sağ tarafımı
Gamzeabay Ozlem_032 ya gerçekten uzun zamandır oluyor hiç yaşncı sancı olduğunu düşünmemiştim biraz tedirgin oldum yarın doktora gideceğim kontrolumuz var
Gamzeabay Badgirl_ ilk gebeliğim olduğu için ayırt edemiyordum dikkat etmedim sancıdır diye düzensiz bir şwkilde oluyor günde bir kaç sefer ama takip edicem artık kısa saatlere düşerse doktpruma haber veririm