SrpYlmz Neferut pastörize edilmemiş süt yoğurt peynir , sakatat ürünleri , ciğer salam sosis sucuk, aşırı hurma ve maydanoz tüketimi yani mesela hurma kırk yılda bir canım cekiyor bitane yiyorum maydanoz da salatalar içinde kullanıyorum
2cocuk2kopek Neferut Neferut çiğköfte dükkanım var hamileliğim boyundaysa hep yedim 😂 etsiz olduğu sürece sorun yok doktora sormuştum
Bernush Neferut evde makinede yapıyorum canım isteyince, evde hızlı çiğköfte yazınca çıkan tariflerden :)
Doli KubraE35 ben de burada öğrendim açılma yapıyormuş rahimde, doğuma yakın yenirse kolaylık veriyormuş.
Pinaryyy ggmom daha dün sağlık ocağına aşı olmaya gittiğimde hemşire bana yeme demişti dediğiniz gibi ödemle alakalı
ggmom Pinaryyy sağlık ocağındaki hemşire bana 3 yıl önce parabensiz ürünler bu kadar konusulmuyorken onların verdiği d vitaminini kullanmazsam oceanı kullanirsam doğumdan sonra kambur kalacağımı söylemişti :) o yüzden sadece doktorumla istişare ederim
Pinaryyy Serendipity16 yaa ne güzel ben de her haftasonu patates kızartması yiyiyordum en sevdiğim şeydi biraz da ketçap mayonez ama artık yasak bana gebelik şekerinden dolayı 😣
ggmom Pinaryyy nişasta olduğu için aslında zararlı şekerinize eğer onu yediğiniz zaman pilav makarna şehriye beyaz ekmek falan tuketmezseniz bir tane patatesi tuketebilirsiniz kendinizi mahrum etmeyin
Serendipity16 Pinaryyy şekeriniz varsa zaten dikkat edin bende yok o yüzden rahatça yiyorum inşallah gebelik sonrası istediğinizi yersin Allah yardımcınız olsun
Nurk01 Doli yenmez diye bir şey yok herkes doktor olmuş. Günde bir tane hurmadan da bir şey olmaz her şeyi abartıyorlar. Doktorunuza danışın eğer zararı yok derse kimseyi de dinlemeyin bir hurmadan bir şey olmaz.
ggmom Nurk01 tabiki hurma folikasit çok faydalı her gün 2 taneye müsade ediyor bana doktorum özellikle bulantisan kahvaltı yapamadığım da 2 hurma ceviz badem yiyorum tok bile tutuyor beni açlık şekerimi dengeliyor
Sermec27 ggmom ocean kullanmak kambur mu yapıyormuş 😁 3 senedir ocean kullanıyorum valla kambur falanda olduğum yok 😁