Neferut Mery22 yani yanlış yönlendirmek istemem ben sucuk salam da yiyorum kendim yaptığımda çok iyi pişiriyorum iyi piştiği sürece ve mayonez olmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum yine de doktorunuza danışın 🥹
MorKelebek54 asel_asl evet nari bende duymustum bende yedim hamileligimde iki kere cok sukur bi sorun olmadi ama sen cok fazla yemissin buyuk ihtimalle ondan oyle olmus. Suan nasilsin oeki kotu bi durum yoktur insallah bebek de de sende de☺️
asel_asl MorKelebek54 1 hafta hastanede yattıktan sonra serklaj oldum çok şükür 38. Haftaya kadar götürdü beni dikişler. Şuan bebeğim kucağımda 1 buçuk aylık olduk bile ☺️ dikkat et tamam mı şüpheli yiceklerden uzak dur inan çok zor oluyor sonra .. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı bir evlat olsun ❤️
amayinedeiyiilerledim 12_annee ben seviyorum garip bir şekilde 😋😂 doğal meyveler ile tatlandırabilirsiniz ☺️
ebru1221_ Kelebekmisaliihayat ciğeri çiğken elleyip bir yerine dokunursan çocuğun da orasında leke olur derler ama bilmiyorum 😂 hurafelere pek inanmam çevremde bi kaç kişide gördüm ama tesadüftür diye düşünüyorum 😂
MorKelebek54 asel_asl yaa cok sevindim iyi olmaniza. Rabbim sana bagislamis🤲🏻🤲🏻 dikkat ediuirum zaten kuzum elimden geldigince bende 38 haftalik oluyorum yarin insallah haftaya dogumum olur buyuk ihtimalle sezeryan olicam cunku ☺️ bebisi cok cok op benim yerime🤲🏻☺️
asel_asl Neferut yani canın isterse ye tabiki ama benim gibi abartma 😅 bizim bahçede nar ağacı var bi oturuşta koca koca narlar yerdim aman dikkat edin
myavocado Mery22 sürekli yemek hamilelikte de hamilelik olmasa da çok iyi değil tabii a.a canınız çekti ise çok iyi pişirerek yenebilir bence. Sosis için benim doktorum da çok iyi pişmiş olmak şartı ile biraz ye bari demişti çan m çektiğinde. Ama hotdoga ya mayonez koymayın ya da yumurta sarısı pastörize olan mayonezler varmış, hangisi marka bilmiyorum ama araştırıp ondan konabilir
minihanim-01 Leyli_gul benim annemde kardeşime hamileyken ciğer yemiş,kardeşimin gövdesinde kocaman kahverengi leke var,ciğer konusu sanırım hurafe değil,tam tersi toksik miktarda a vitamini içerdiğinden toksik etki yapabilir diye yazı okumuştum
Bzbz minihanim-01 arkadaşlar leke çıkması ve vücudun a vitamini karşılaması için tonlarca yemek gerek yapmayın