Cey-cey AYSuNm Bugun gittim abla ama neresi bura anlamadım 2 limtest için gittim ensesimi anlamadım 12 haftalık sonadete göre biraz geç dollenme olmus. 24. Ocak son adet 05.08.1992 benim 26.02.1992 esim
Cey-cey AYSuNm yaaaaaa ünsallah 7 haftalık ıltrasondada aynısını demistiniz 2 kıxım var 2 hafta sonra özele gitcem bakalım ozaman söyler sanırm
Annelikguzellll AYSuNm canım bakar mısın doktor önce %60 erkek dedi iki hafta sonra %75 kız dedi emin de değildi
ecrinms @AYSuNm rica etsem banada bakarmısınız birkac defa etiketledim ama gormediniz sanırım 🩷 siz genelikle kesin biliyormuşsunuz lutfen bakarmısınız en son adet tarihim 22 şubat 15 eylul 1995 doğumluyum
ferhpnar AYSuNm https://mutluresim.com/images/2024/04/30/zrodCC.jpg. Bize de bakar mısın 21 haftalık olduk özele gidiyorum erkek devlete gidiyorum kız diyor
Haticegns Cancanm Foruma geldiğinde sağ üst köşede 3 çizgi var canım ordan resim yükle var oraya yolla fotoğraf çek diyorsun ultrason görüntünü çek resim yükle de oradaki linki kopyala buraya yapıştır
Haticegns Rica etsem bana da bakabilirmisiniz 😊 @AYSuNm 2 oğlum var kız kardeş mi geliyor yoksa erkek kardeş mi 🙈😊