4147 Kızlar ilişki sonrası yatar pozisyonda beklemek, ayakları havaya dikmek gibi şeyler gerçekten döllenme ihtimalini artırıyor mu yoksa hurafe mi?
KurabiyeninAnnesi123 4147 ilk bebek düşündüğümde sabah a kdr amuda kalktğmı biliyorm işe yaramadi bebek istedim olmasn diye hemen duş aldm zıpladm hamile kaldm😂 bende inanmiyorm
0aysee0 4147 aşılama yaptırmıştım belime yastık koydular ve bir süre öyle yattım ayaklarım da yüksekteyti biraz. Doktor öyle kalmamı istedi bir süre. Hamile de kalamamıştım aşılamadan sonra :)
Bahar2210 4147 4 defa hamile kalmış 2si düşük yapmş biri olarak söylüyorum hurafe dediğiniz gibi bir kesim yap diyor yaptığımda hiç hamile kalmadım aksine kalıp direk yıkanıyordum beklemiyordum bile
aynenkezoaynen Alakası yok giden sperm saniyeler içinde gidiyor zaten onu yapacaklarına ilişki esnasında poponun altına yastık koysunlar çok daha etkili
4147 aynenkezoaynen ben de senin gibi düşünüyorum canım ama bu yöntemle hamile kaldığını iddia eden büyük bi kesim var ve insan yapmadan da için huzursuz oluyor
4147 neanladinyurdagull bunu duymak güzel canım çünkü bugün sıkışmıştım ve hemen tuvalete gittim. Çatlama günüm olduğu için de kızdım kendime yatmadım diye 😂
4147 0aysee0 inşallah istediğiniz zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız 🥰 inşallah ben de tabi 😂 doktora da sormuştum bu soruyu tam net bi cevap vermedi ne gerçek dedi ne hurafe yorum yapmadı pek
4147 Bahar2210 sperm zaten gerçekten saniyeler içinde buluşacaksa yumurta ile buluşuyordur herhalde ☺️
0aysee0 4147 sonradan kendiliğinden hamile kaldım şimdi 4 aylığız.🥹Yani yapmanın zararı olmaz en azından hurafeyse de😅
lena1234 4147 amuda kalkmaya gerek yok ama bi 15 dk yatmakta fayda var. Kalkıp tuvalete gidersen geri çıkıyor çoğu
4147 lena1234 evet canım ama zaten spermin tamamı hareketli yapıya sahip değil ya hareketli olanlar ilk saniyeler dakikalarda varacağı yere ulaşmıyor mudur 😂
lena1234 @“4147” 4147 tam olarak öyle değil çünkü yumurtan her spremi kabul etmiyor, sayısı ne kadar çok artarsa şans o kadar artıyor. Ayrıca yumurtlamamış yumurtan çatlamamış olabilir. Gidenler erken ölebilir. Ne kadar çok sprerm o kadar şans
bahocum 4147 hamile kalmak istediğim zamanlarda bir çok doktorun videosunu izledim hepsi de etkili olmadığını söylüyor. Ama ben yine de yaptım 😂😂 ama işe yarasa ilkinde hamile kalırdım heralde
lena1234 bahocum arkadaşım ilişkş sonrası direkt duş alıyormuş doktor yapma demiş hamile kalmak istediği için bi 5-10 dk oturmakta fayda var