Gul__999 Merhaba hanimlar, ara sira sari akintilarim oluyor 11 haftalik hamileyim, her hangi bi enfeksiyonum yok testler temiz cikti..boyle oluyor mu sizdede ?
MorKelebek54 Gul__999 genelde sari akinti olunca idrar yolu enfeksiyonundan dolayi oluyo bende de maalesef hel oluyo. Ama sende temiz cikmis anlamadim. Doktorun ne diye peki bu duruma testler temiz oldugu halde neden sari akinti gelirmis bisi dedi mi bunla ilgili
melisinmutfakblogu Gul__999 bende 32 haftalik gebeyim benimde basladi sarı akıntı hemen test yaptk enfeksiyon çıktı haddinden fazla hemen dogumu tetiklemesn diye antibiyotik ve toz ilaç verdi
yeni-annelik Gul__999 benimde oluyor fitil kullandım ama asla geçmiyor doktor böyle akıntın varken idrar testin doğru sonuç vermez dedi bu yüzden kültür testi yaptıracağım inşallah bir şey çıkmaz
Gul__999 MorKelebek54 normal dedi hamilelikte ola biliyormus ama ben yine de buraya sorayim dedim kotu biseylerle sonuclanmasindan korktum;(
ayayay Gul__999 Merhaba canım bendede sürekli sarı akıntı oluyordu artık gına gelmişti doktor test yaptı bendede mantar olabilir dedi travazol krem verdi ve pet kullanmamı yasakladı petler rahimi tahriş edip enfeksiyon kaptırıyormuş o yüzden sarı akıntı olabilirmiş ve pamuklu iç çamaşırı kullan dedi doktorum bana ondan beri de akıntım yok ara sıra oluyor ama oda normal