FundaendeYaman Bizde 38 olduk gündüz çok fazla değilde geceleri çok hareket ediyoruz korkuyorum gece uyumayan bi bebek olucak diye😂
snmtrhn Rose21 vardir bir bildigi normal.olsun diye istiyosa bekler benimce son dk kadar sezeryandi skn hafta adam normal dogum dedi ya :)
Rose21 snmtrhn iyi de son 1 gün cuma fitil vercek doğumu baslatcak. 41 e kadar beklemek istiyorum ama yanaşmıyor.
snmtrhn Rose21 heee 40 haftadan sonra bebekleri miyadi gectindiye bekletme taraftari degilletmks amaa ondan bekletmiyorlar 41 42 haftayi bunu bi cok doktordan duyuyorum
Tubagrnc snmtrhn bende 38+2 yim oturunca ve yatınca çok hareket ediyor hala ama seninki bi tık küçükmüş sanki ondan daha rahat hareket edebiliyor olabilir dün kontrolde 3300 çıktı oğluşum hareketleri de gayet yoğun sabırsızlıkla bekliyoruz 😅
Bella snmtrhn ben de 38+2 yim. Az önce doktordan çıktım bebeğim 3.400🙄 Ve çok hareketli hatta canımı acıtacak kadar.. Sancısı gelsin de çok kilo almadan normal doğurabileyim diye bekliyorum.
snmtrhn Bella masallah iyimis valla benim.bebegim.minik.cani icinde olsunda nabalim.artik.sag saglim.gelsinler ins kavusalim artik peki doktor hareketli olmasina ne diyor
Gzmocl snmtrhn tatlim benimde son 8 kaldi sıkntı yapma bnmde cok hareketli niye boyle dedim ama dunden beri hareketler biraz daha azaldi simdi geceden beri kasilmalar yogun