reinamm Mertcanbusekarakaya sürekli nemli tutman gerek orayı. Malesef çatlayacağı varsa her türlü çatlar😒
Mertcanbusekarakaya reinamm çatlasın sorun değil ama gece o yatağa girince bir başlıyor imdaat diye bağırasım geliyor 😂😂😂
Diamonds Mertcanbusekarakaya hindistan cevizi sabunu ile yıkanmaya başladım benim kesildi dene istersen bende işe yaradı
yaseminan Mertcanbusekarakaya canım çatlak kremileri işe yarıyor biomarks çatlak kremi ve bioil çatlak giderici yağ al doktorun tavsiyesi. Kimleri bitkisel yağlar kullanıyor onlar kıllanma yapıyor
Mertcanbusekarakaya MkubraOzturkk ikiz olduğu için mecbur çatlar ama bu kaşınma ve sadece karın beni öldürücek 😂😂
Arife3507 Mertcanbusekarakaya bebe uagida denedim oda surdukten sonra kasindiriyor 😂 siz kacinci hafta dasiniz
Gamzeciks Mertcanbusekarakaya ben lierac kullanıyorum. Çevremdeki herkes onu önerdi. Kimsede çatlak yok.
Bhr075 Mertcanbusekarakaya ama uzun sürmüyor en fazla 1 haftaya geçmişti insallah seninkide en kısa zamanda geçer 🤗
reinamm Mertcanbusekarakaya 😅 sürekki yağ sür. Bi de ben ılık suya havlu koyup bırakıyorum. Baya sakinleşiyor
esractn Mertcanbusekarakaya meraba ben baska bi soru sorcam size 🤗 cinsiyetlerini öğrendiniz mi, öğrendiyseniz kaçıncı haftada öğrenciniz😊 Bende 13.haftama girdim bugün merak ediyorum ne zamn ogrenebilcegimizi🤲🏻🤗