Arkadaşlar merhaba ben 28 mart tarihinde izmirde ozel bir hastanede normal doğum gerçekleştirdim ancak dogum esnasında içimde bırakılan parca ertesi gün büyük bir kanamaya birlikte düştü ve hastane tuvaletinde titreyerek bayıldım annem saglik personeline durumu bildirdi ve bana acil kan takviyesi demir vs. Ne varsa kolumdan acilan damar yolu ile yapıldı ancak damar yolunun açılımında sorun olması sebebiyle (acilan yer çürüdü ilac gitmiyordu) ebe tarafindan kolumda başka bir noktadan damar yolu acildi o da doğru acilamadigindan ve kolumu carpmam sonucu damar yolu başlığının yamulmasi sonucu ilac verildikten kolum asiri yanıyordu hemşirelere bildirdim ancak soylemim dikkate alınmadı tekrar kan demir vs. Takviyeleri derken hastaneden çıkacağım ertesi gün kolumun belli bir bölümü verilen ilacın rengini almıştı (kahverengimsi) ayni yanık gibi duruyordu ve çıkarken doktora sorduğumda kolonyalı pamukla bir kaç sil geçer dediler şuan dogumumun üzerinden 25 gün geçti ve koluma ne olduğunu herkes soruyor yani bariz belli ve içinde kalan ilac hiç dağılmadi uzun lafın kısası bu durumdan şikayetçi olmak açık konuşmak gerekirse arabulucu yolu ile birazda gelir elde ederek kolumu tedavi ettirmek istiyorum ancak bu isler nasil oluyor bilmiyorum olumlu sonuclanmazsa tüm ücretler bana mı kalıyor ne oluyor önce ne yapmaliyim nasil bir yol izlemeliyim