Sonunda bana da nasip oldu 🥰🥰🤲 15 Nisan pazartesi normal kontrolüm vardı birgün öncesinden pembe akıntım olmuştu ertesi gün gittiğimde nst de düzenli kasılmalarım çıktı ama ben kesinlikle hissetmiyordum çatı muanesi yapılması gerektiğini söylediler ben başta kabul etmedim korkuyordum sonrasında edildiğin de ise 3 cm açıklığım olduğu ortaya çıktı doktorum sezeryana almam gerekiyor dedi ben bir gün daha beklemek istedim ve 16 Nisan Salı günü hastaneye yatışım yapıldı üstümü giydirdiler serum takıldı saat 9 gibi ameliyata alındım epidural anestezi yapıldı sonda takılacakdı uyuşmadığımı söyledim biraz beklediler ve hala uyuşmamıştım ikinci anestezi yapıldı öyle uyuştum doktorum ameliyata girdiğimden beri hep yanımdaydı sağolsun beni sakinleştirdi ameliyat hemşireleri olsun çocuk doktoru olsun herkes çok ilgiliydi doktorum muane edeceğini söyledi o sırada çoktan başlamış ameliyata tabi hafif mide bulantım oldu hemen iğne yaptılar 2 dakikalık bişeydi hemen geçti saat tam 9.50 de hayatımın en güzle sesini duydum 🥰🥰 bebeğim dünyaya geldi 🤱🥰bende şeker tansiyon enfeksiyon olduğu için bebeğime iyi bir kontrol yapıldı çok şükür ki hiç bişeyi çıkmadı küveze bile girmedi kızımı yukarı çıkardılar yarım saat sonra filan da ben çıktım odaya odaya çıktıktan hemen sonra bebeğimi emzirmeye başladım çok şükür hemen sütüm geldi 2 3 saat sonra ağrılarım başladı ağrı kesici yaptılar uyuşmam gidince de ilk yürüyüş yapıldı ben çok zorlandım arkadaşlar hani bıçak sonuçta canım çok yandı yürürken ama çok rahat geçirenler de vardı etrafımda burda okuduklarım filan bn zor gecirdim ertesi gün kontroller yapıldı sıkıntımız yoktu eve geçtik bugün 5. Günümüz daha yeni yeni kendime geliyorum ağrılarım azalmaya başladı çok şükür sezeryanı merak edenlere bişey söylemek istiyorum evet zor kolay dersem yalan olur ama normal de zor her güzel şeyin bir zorluğu mutlaka var arkadaşlar hiç bişey kalıcı değil zorunlu olmasaydı normal yaparmıydım kesinlikle Sezeryan yerine normali tercih ederdim ama maalesef olmadı benim doğum hikayem de bu kadar sormak istedikleriniz varsa seve seve cvblarım