111anonim111 haftam hamile kalmadan önce 56 kiloydum şimdi 63 kilo olmuşum çok mu almışım acaba 🫠🙂↔️
miavega 111anonim111 ben de 24 teyim 5 kilo aldım. Son aylarda çok alacağımı düşünerek ilk aylar biraz daha kontrollü almaya çalıştım ☺️
Ayseazsoyler 111anonim111 73 kilo ile hamile kaldım aslında aşırı dikkat etmedim sadece bebeğime faydası olan besinleri tüketmeye dikkat ettim
Ozgecikko 22 haftalık gebeyim 5 kilo aldım. Tüp bebekle hamile kaldığım için ilk aylar ignelerden dolayı biraz ödemim oldu ve kaldı malesef.
Nurci emirtimr1 evet kullanıyorum hem demir hemde balık yağı ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım inşallah Buda öyle olmaz
Tugces27 55 kiloyla hamile kaldım 24. Hafta da 62 kiloydum şimdi 27. Haftadayım hâlâ 62 kiloyum bakalım 😅😅
Lina_alya_aras 111anonim111 7+3 iki kilo aldım bile 🤣 hep şunu da ye bunu da ye bebek gelişir diye diye bir düzine pantolon olmaz oldu bana ancak eşofmanla geziyorum😍
emirtimr1 111anonim111 verilir askım ben de 23 haftalığım 55 ile hamile kaldım 58 kiloyum. ama bu kiloları sadece kendşn olarak düşünme. bebiş var,suyu var,artan kan hacmin var, varda da var😂💜