2727dfne şunu rahatlıkla diyebilirim ki önceden de diyetisyenlerle çalıştım ama gebe diyeti daha doyurucu Akşam 8 ara öğünü bile var. Seçenekli olduğu için hiç zor değil inanın mesela yeşillik beyaz peynir zeytin var yanina ya omlet ya haşlama yapabilirsin veya yoğurt yulaflı meyveli karışım yapabilirsin canın hangisini istiyorsa ama mutlaka bir haftada iki gün haşlama bir gün omlet yemelisin gününü sen seciyorsun zaten bebek ve anne için gelişimi destekleyen ürünler hepsi kefir veya bir bardak ev yapımı yoğurt meyveler ceviz, kuru kayisi, badem gibi gibi diye seçenekleri çoğaltabilirim. Günde en az 2.5 litre su sinirlandirilmis çay ve kahve seklinde gidiyor. Zaten ben gene kalmadan önce 89 dum 2 hafta aralıklı oruçla 85 e indim Ramazan icinde de 83 e. İnanın istemeniz yeterli hem sizin hem bebeğinizin sağlığı için zaten diyetisyenimle konuşurken doğru yolda olduğumu anladım şu cumlesi ile gebe anne sınırsız yiyebileceğini zannediyor doğuma kadar 20 kilo alıyor ama cocuk 3,4 kilo doguyor zaten bebek alacagini alıyor kalani annede depolandigi için onda yağ olarak kaliyor. Bu sefer vermesi daha da zorlasiyor demişti. Şu an sizinle her ay 2 3 kilo versek zaten 2 ayda 76 78 kiloya inerseniz sonrako amacımız 6. Aya kadar kilonuzu korumak olur sonra da doğuma kadar 6 kilo alsanız bile zaten çocuk doğumu ile basladiginiz kilonuza geri doneceksiniz dedi.