Tuba94 Hem özel hemde devlete gidiyorum kontrollerim için. Bugün devlet hastanesindeki doktor detaylın gelmiş bakalım dedi. 15 dakika kadar sürdü. Kalbine organlarına ayak ve ellerine kafasına yüzüne baktı. Hiç bir sorun yok gayet sağlıklı ama bu cihazlarda gözden kaçırdığımız şeyler olabiliyor istersen özelede gidebilirsin dedi. Zaten özelden randevu almıştım ama gitmelimiyim karar veremedim. Birtek ultrason kağıdı verdi bu arada başka bişey vermedi🤷🏻♀️
duru1938 Tuba94 walla bakmışlar zten özelde de cok farklı şeye bakmıyorlar yarım saat sürüyo 15 dksı çocugun yüzünü yakalayıp foto verebilmekle geçiyo.. gerçek bir para tuzağı.. yine karar senin tabi
Mom534545 Tuba94 canm bende bugün özelde yaptrdm oda 10 dakika anca sürdü oda aynen bilgileri yazan bir ultrason kağıdı verdi öyle cdmis renkli fotoğraf mş vermedi
Dileqim İmkanim varsa tabikide gitmelisin.Detayli ultrason gerekli bise suan mudahele edilmesede ileride seni bekliyen sikintilara karsi hazirlikli oluyosun.Devletteki cihazlarla disardaki cihazlar ayni degil malesef 😏
Busemm Lamelifcanım ben gereksiz görmüyorum kesınlıkle doktor kendi demiş bise cihazlarda gözden kaçırılıyor yani yetersiz diye bide durumun varsa git yoksa doktor niye önersinki.
Tuba94 Mom534545 renkli vermedi herhangi bir dosyada vermedi sadece ultrason kağıdına benzer bir kağıt verdi