dogurangaplumba ZeynepDuru17 sen benim ilaydada yaşadıklarımı görseydin hele sunu al bunu al derdin valla aynı şeyleri yasamak istemiyorum her tuşa bastım hatta manuel göğüs pompası aldım 1 tane daha var onuda alcam elektrikli pompada alcam tamamdır 🤣🤣🤣
ZeynepDuru17 dogurangaplumba maşallah ne gerek var olum ben iki kız büyüttüm hiç pompa falan kullanmadım çok şükür Allah’ım sütümüzü bol etsin inşallah 🤣🤣🤣🙄
dogurangaplumba ZeynepDuru17 yavrum emmeyince çocuk nolcak memeden pompaya pompadan biberona çay kaşığına çocuk aç kalmak için savaş verdi resmen bunda onları yaşayamam🤣🤣
e_blue_sky_a Alijia awent iyi ama antikolik al yoksa diğeri çok akışkan meme reddi yapar. 2aydan sonra lansinoh çok iyi
dogurangaplumba Merve_3351 yılların markası wee baby den devamke ama her boyunu aldım farklı marka uçlar aldım sadece ana sütü kaşığı neyinize yetmiyo gııı
Merve_3351 dogurangaplumba ben markasını unutum ısı ölçer cizelgesi var ondan aldım Bebek için yeterli ısıyı geçince renk degisitiryordu
asell13 Alijia oğlumda hiç bi biberonu kabul etmemişti sadece avent aldı bu bebeğimde de yine avent alacam
dogurangaplumba asell13 benimki direkt meme düşmanı ve açlik savaşçısı doğdu ne süt içmek istedi doğru düzgün ne meme emdi 9 ay boyunca savaş vererek emzirdim bi ara bağımlı oluyodu bi ara düşman bakalım bu bebişim nasıl olcak
dogurangaplumba Merve_3351 biberon mu? Aa neymiş o ya hiç duymamıştım onuda alırsam 7. Biberonu almış olcam 😅😅
plajterligi Alijia aventten memnun kalmadım hemşireler lansinoh önermişti çok iyiydi hatta tekrar hamile kaldığımda ilk işim lansinoh biberon almak olmuştu
dogurangaplumba Merve_3351 bilmiyorum bebe seçip beğensin ablası huysuzdu bundan bütün tuşlara bastım bende🤣🤣