Selinmoms Kızlar 33 haftalık hamileyim 2-3 gündür bacak aram pelvis bölgem çok ağrıyor. Genital bölgeme birisi tekme atmışta ağrısı var gibi özellikle ayakta yürürken falan 😓 Yaşayan var mı
Yavru-kus Selinmoms aynı durum bende de var canım 33 haftalığım hatta bu aralar o kadar ağırlaştım ki oturamıyorum bile sürekli uzanmak istiyorum geçen hafta da nst de hafif sancılarım çıktı inşallah bir sıkıntı olmaz
Selinmoms Yavru-kus ben de öyleyim sürekli uzanmak istiyorum. Ayağa kalktığım an genital bölgemin üst kısmına ve yan üçgen kısıma sancı saplanıyor sonra ağrı var 😓
Mlttm4141 Ben uzun süredir yaşıyorum başı yada ayakları orda olduğu için oluyordu yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diycek
Bsrrgl Selinmoms ay ne olduğunu bilmiyorum ama 30 dan beri falan çekiyorum bende mahfetti sağolsun magnezyum falan filan hiç fayda etmiyor 😅
Selinmoms Bsrrgl bende bilmiyorum çocuk ağırlaşıyor büyüyor falan dediler ama korkuyo insan doğurcam sanki😂
Haticeburak06 Selinmoms canım çok normal böyle olması ben 25ten beri yaşıyorum ordaki kaslar genişliyor ama tabii şu son zamanlarda daha çok arttı artmasının sebebi benm bebiş ters dönmüş 34+2yim bu yüzden belki seninde öyledir endişelenme korkulacak bir durum değil
Hasderluna Benim ilk hamileliğimde bu tarz ağrılarım çok oluyordu, bazen hareket edemiyordum. Sağ salim doğum yaptım onlar da çatı ağrısıymış, vücut doğuma hazırlanıyormuş. Şimdi yeniden hamileyim, sağlıkla gelsin yavrucaklar 🌸
Eymenin_annesi06 Selinmoms ayy ben de sadece bende oluyor sanıyordum çekindiğim için doktora da soramadım 😂 32 haftalık hamileyim ölüyorum ağrısından adım atmakta zorlanıyorum gece yatarken dönmekte zorlanıyorum hele sabahları yataktan kalkarken eşim yardım ediyor bana o derece oluyorum
Selinmoms Eymenin_annesi06 Beni anlattın, yatakta dönerken kenarlardan veya eşimden tutunarak dönüyorum sabahlarıda komidine tutunarak kalkıyorum sonra rahatım ama ara ara beni çok zorluyor 🙂↕️
annelik_4 Selinmoms benimde aynı canım 33+5 haftalığim bende hele ki yatarken sağa sola dönmek okadar zor ki☹️