Tuba-M55 Akdogan70 marka için bişey diyemem ama ben ahşap desen tercih ediyorum temizliği de kolay modası da geçmiyo. İlk yatak odama beyazdı ama üst zeminleri ahşaptı memnundum, eskisi 2.ye yine full ahşap aldım pişman değilim😍🥰
balim35 @Akdogan70 merhaba Doğtaş /Kelebek mobilya benim de eşyalarım çok memnun kalmıştım kurulumunu vs söyledikleri tarihte teslim etmişlerdi tavsiye ederim modelleri de çok güzel bence aşırı klasik şeyler yok ama genelde spor şık tarz 🤓
annesininballisi Akdogan70 ben ahşap almıştım. Ama koyu değil. Markasını bilmiyorum ama cokta sağlam duruyor. Önerebileceğim tek sey yatağının ve komodinlerin altının süpürge sıgacak kadar acık olması olur temizlik açısından çok rahat oluyor ☺️
Cicianne55 @Akdogan70 Akdogan70 evet Enza Home biraz pahallı. Benim aldığım dönem ucuzdu ama parasını son kuruşuna kadar hakkeden bir marka yine de.. Eğer daha bütçeye uygun bakıyorsanız Vivense’ye de bakın derim. Fiyat performans markasıdır o da :)
mavibahar Akdogan70 evet. Ikea ya gidip oradaki görevliye danışırsanız yardımcı olacaktır. Örnek dolaplar da var. Fikir edinebilirsiniz. 😊