Mavikalp Ntsde bugun kagıdımda 1 cm yazıyordu be doktor o onemlı degıl dedi bende araştırdığımda ınternetde 1 cm acılmam var dıye yazıyorlardı acaba doktorum bana nıye böyle dedi netde bu yazıyı görenler 1 cm acılmadan bahsediyolar sizde olan varmı ?
Balkiz Mavikalp 1 cm açıklıkla 4-5 hafta gezenler var. NST de sancınız çıkmadığı için doktor önemli görmemiş olabilir
Selale_bati Mavikalp gecen hafta bende gitdim doktora sancimda vardi 35+4dum ve sancinin kenarinda 1cm yaziyordu bu acikligimi gosteriyor acaba? Benim doktorum hicbirsey siglemedi git 1 hafta sonra gel dedi
Balkiz Mavikalp ayrıca şimdi dikkat ettim benim de 1 cm yazıyor. Sanırım herkeste öyle yazıyoe. Doktorunuza güvenin bence böyle her söylediğimi sorgularsanız internette geçmez gebeliğiniz 🤭
Mavikalp Serpil11 güvenmedigimden degil mts kağıdım da ilk defa gördüm o sekılde yazıyı doktora gotururken hemn arasdırdım acıklıkdan bahsedıyolardı bnde sordum onemlı degıl dedı merak etdim o kadar kişi acıklıkdan bahsedınce o yuzden sordum
Mavikalp Yildizim catı muyanesi olmadım nts ye bagladım sımdıye kadar böyle birşey yazmıyordu bugun fark etdim doktor önemli degil dedi acaba benı telasa vermemem ıcınmı o sekılde dedı bılmıyorm
Yildizim Mavikalp o yüzden sordum açıklık nst den anlaşılacak bir şey değil mat sadece sancı olup olmadığına bakar. Açıklık ancak vajinal muayene ile olur o başka bir şeydir
Selale_bati Mavikalp aciklik icin vajinal muayine etmesi gerekiyor diye biliyorum ben yanlismi biliyorum biri aydinlata bilirmi beni)? NST deki 1cm neydi ozamn?😮😮
Annesininbalbocugu Mavikalp Önemli bişi olsa doktorunuz size söylerdi zaten benim 35 haftamdan beri 1 cm açıklığım vardı Şuan 40+2 oldum ve 2 cm açıklığım var hala bişi yok merak etme
HilalEraslan 37den beri 2 cm açıklık var bende de ama sancımın gelmesini bekliyoruz. Yani bir veya iki cm önemli olmuyormuş 4ten sonra yatış veriyoruz dedi doktorum. Birde sancının gelmesi önemli tabi. Nts kağıdında ki kısmı hiç bilmiyorum ama.