Derinmom kızlar bebegim çok hareketliydi her gün hissediyordum , bazen dısardan bile hissedilir derecede ama sanki 2 gündür hiç hissetmiyorum bu haftada böyle hissetmemek normal mi ? 20+4 haftalıgım.
Hulo2105 Derinmom bende 21 de aşırı hissettim bütün gün durmuyordu 22 ye girdim yavaşladı arada hissediyorum. Bu haftalarda düzensizlik normalmış canım korkma yan yat hissedersin
Derinmom hyena yedim tatlı sanki az az vurdu gibi. daha öncelerde daha hareketli olınca stres yaptım 🥹
Derinmom Hulo2105 ben de 19 gibi daha çok hissediyordum hatta 2 gün önceye kadar hissediyordum yok simdi çok az hissettim gibi oldu
Derinmom Elsa57- benim ikinci hamileliğim aslında ama gene de stres yapıyorum ikincilerde daha cabuk hissediliyormus
Gizem9688 Elsa57- merak etmeyin 2 3 gune hissedersiniz. Ben kilolu olmama ragmen 21 e doğru hissetmeye basladim. Bu gün tam 21 hatta sabah babamız da minicik de olsa hissetti. Simdi demin öyle bi guclu vurdu ki video cekeyim dedim ama cekerken vurmadi minnoş 😂 seker sorunununuz yoksa bi karam yiyin ben ilk karam yerken hissetmiştim. Cok kakaolu ya 😂 karam yiyip hafif yüksek uzanın. Zaten pıtırdıyor henüz öyle kocaman hareketler değil
hyena Derinmom canı tatlı çekmiştir öyle olunca dediğim gibi tatlı ve kahve iç😅 o zaman deli gibi hareket ediyorlar 🤣
Derinmom Hulo2105 çok tesekkür ederim aslında ikinci hamileliğim benim. ilk kızım 5 yasında herseyi o kadar unuttum ki sanki hafıza sıfırladım o dereceyim 🥹 bide ilk kızım hareket etmezdi bu böyle erken hareket edince çok mutlu oluyordum. 2 gün etmeyince de bi stres oldum öyle eskisi gibi sert değil ama dünden beri hafif kıpırtılar var çok şükür 🤍🫠
Bebekayik Derinmom o haftalarda bende az hissetmiştim canım soluna yat konuş onunla hafifte olsa kıpırtı hissedersen hiç korkma ama hiç hareket yoksa bi doktora git mutlaka
Derinmom Bebekayik eskisi gibi daha siddetli vurmasa da hafif hafif kıpırtılar var canım Allaha sükür cevap için teşekkür ederim 🤍🫠
Hulo2105 Derinmom bende 22+2 yim 2 haftadır coştu durmuyor. Sizin de önümüzdeki hafta başlar tepişmeye ❤️
Bebekayik Derinmom o zaman hiç korkma canım 2-3 haftaya o kadar çok hareketlenicek ki kızmaya başlıcaksın 😍😍😍
Elsa57- Gizem9688 dün bu mesajın üzerine akşama doğru hissettim minigimi kasiklarima doğru 3 kere pit pit vurdu çok güzeldi bugünde 1 kere hissettim ama zaten bu haftalarda tutarlı olmazmis hareketler 😍
Gizem9688 Elsa57- öyle oluyor zaten. Günden güne güçlenecek. 1 hafta icinde bile gucleniyo. 1 hafta 10 gundur hissediyorum ben. Bu gün ilk defa disaridan bile gordum