Arslan_ummu Benimde bat29 bakalım şimdilik bir belirti yok sadece arada kasıklarım ağırıyor bilmiyorum belirti sayılır mı ki
Kafi SiriusAb herkez de belirti farklı olur canim genelde ilk belirtiler kasik ağrısı oluyor genelde birde bel ağrısı
SiriusAb Kafi Kasık ve bel ağrım zaten oluyor regl öncesi, onları o yüzden yazmadım. Farklı olanı yazdım.
akkrn Nergizos ama daha erken değil mi benim evdeki teset en erken doğru sonucu perşembe gösteriyor hespa ettim de perşembeden önce yapmayı düşünmüyorum 🙈 zaten bi belirti de yok ben de bu arada
Nergizos akkrn karnım ağrıyor inceden benim. Adet ağrısı bu biliyorum. Ben adetin 10 günü falan yumurtluyorum. Çoktan üstünden 14 gün geçti. O yüzden olsa çıkardı. 2 kere gebelik geçirdim ikisini de çok daha erkenden öğrendim
akkrn Nergizos ben bir kere genelik geçirdim 8+5’de kürtaj oldum ama hatırlamıyorum nasıldı belirtiler. Ama kahverengi lekeler geldiğini biliyorum adetime 3-4 gün kala başka da bir şey hatırlamıyorum benim de yok umudum ama hayırlısı bakalım :(