Yvhbb Kafi bu gece test yaptım çok silik çıktı yarın kan vericem inşaAllah hayırlı haber alırım 2 ay önce kürtajsız düşük yapmıştım.
Nrokc Kafi bat 26 Regl belirtim olan göğüs şişmesi ve hassasiyeti bu sabah itibariyle gerçekleşti. Normalde reglimden tam 1 hafta önce olur hiç şaşmaz 1 hafta dolar dolmaz da regl olurum bu sefer geç şişti göğüslerim ya reglim 3-4 dün gecikcek yada gebelik belirtisi bakalım 🤗 Erken gebelik testi almamak için zor tutuyorum kendimi
MrvBK Kafi Sol kasığımda ağrı var bikaç gündür. Dün akşamdan beri de öksürürken batıyor resmen. Normalde regl haftası akıntım olur şuan yok. Ama heran regl olacakmışım gibi bi ağrı var kasığımda fln
Kafi Yvhbb bende subat ayında düşük yaptım ama sonrasında parça kaldığı için kürtaj oldum bende az önce test yaptım çok silik olacak şekilde ikinci çizgiyi gördüm bir daha bekleyip yarın kan vermeyi düşünüyorum ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah 🌸
Kafi Nrokc ben daha fazla bekleyemeyip sabah test yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm bir gün daha bekleyip kan testi vericam 😊
Nrokc Kafi ayy hayırlı olsuun sağlıklı bi süreç olsun 🥰🥰 Bende aslında bu sabah kan verecektim dönüşte de erken gebelik testi alacaktım ama asm’de randevu bulamadım o yüzden yarına kaldı 🫠
Violetaa Bat 31 , test yapıyorum çok çok silik görüyorum . Belirti olarak da vajinaya iğne batması aşırı . Bel ağrısı . İştahım aşırı fazla aç hissediyorum kendimi hep . Nasip inşallah 3 gün sonra kan vereceğim. Allahım bizlere de nasip eyle .
akkrn Kafi bat 28 nisan hiçbir belirtim vs bişeyim de yok pek ümitli de değilim nasip bakalım 🫠 ama zaten belirti vs için daha erken gibi mi bilemiyorum ki
Nesliky989 Kafi test yaptırdınız mı hiç benimde 27 si daha önce yasamadıgım belirtiler yaşadım dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
akkrn Kafi bir hafta önceden belirti verebiliyor yani bilmiyordum hiç ilk gebeliğimde de kalp durmasından kürtaj olmuştum hiç hatırlamıyorum bu ilk aşamaları nasıldı 🙈 ne zaman test yapıcaksın canım
Kafi Nesliky989 bu sabah yaptım çok silik gölge gibi ikinci çizgiyi gördüm fakat bu benim 5. Gebeligim olacak diğerlerini kaybettim ama belirtileri az çok biliyorum suphelendigim için yaptım
Kafi Nesliky989 birde benim gebeligimi anladığım belirtiler yoğun akinti kasikta agri ve şişlik gaz problemi göğüs hassasiyeti bende genelde 5. Haftadan sonra başlıyor şuan bel ağrım var birde kasiklarda tek taraflı batma sağ veya sol kasikta tek taraflı bakma oluyor ve ben normalde gündüzleri hiç uyumam ama hamile kalınca aşırı uyku isteği oluyor fikir olsun diye yazdım 😊