Enfal_06 _Minik_ kan pıhtılaşmasi yok bende nasıl anlaşılıyor kan pıhtılaşmasi tüm sonuçlarım normal bişey yok doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi
Dunja Enfal_06 pıhtılaşma için ayrıca yapılan bir genetik test var. Ben özelde yaptırmıştım geçtiğimiz sene düşük yaşadıktan sonra. Ve sonucunda Kan pıhtılaşması çıktı. Şu an coraspirin kullanıyorum.
_Minik_ Enfal_06 en basit haliyla dahiliyeye git trombosit, koagulasyon, d dimer baktır. Kan pıhtılaşması gebelikde normal ama fazlaysa zarar. Günümüzde nerdeyse her kesde var, kontrol amaçlı baktır
Dunja iremtekin2106 merhaba. Hangi magnezyumu kullanıyorsunuz tam olarak? Marka ve detayını tam olarak paylaşırsanız sevinirim.
Enfal_06 Dunja doktorum onu söyledikten sonra bu test istedi işte ne testi bilmiyorum kağıta yazıyor bakiyim bi interneten ne için istemiş
Cgunes mucizemgelsin61 erken doğum oldu demişsiniz belirtiler nelerdi ağrı sancı kasılma nerelerinizde oluyordu 🥺
mucizemgelsin61 Cgunes hiçbir şekilde ağrı sancı olmadı sadece ve sadece aşırı derecede bir anda vajinamda baskı hissi oluştu özellikle tuvalete çıktığımda sanki bebek düşecekmiş gibi oluyordu elimle tutuyordum geri ittiriyordum korkumdan sonra acile gittim kadın doğuma oda beni zeynep kamile yönlendirdi olan oldu işte
Enfal_06 _Minik_ yarın sabah kadın doğuma gidicem istersem yaparlar mi bilmiyorum ki şimdiye kadar bişey yoktu doktor kan pıhtılaşmasindan asla şüphelenmedi gebelikte geçirilen bi enfeksiyon yüzünden olabilir dedi ama enfeksiyon geçirmedim yani korona gibi şeyler üst solunum yolu enfeksiyonu gibi onun içinde test yaptı bişey çıkmadı
_Minik_ Enfal_06 covid bile kan pıhtılaşmasına sebeb oluyor, doktorunun bir şey söylememe sebebi de şikayetinin ve riskli gebelik öykünün olmaması ola bilir. Sen tedbirli ol, sor doktoruna. Bir şey önermese de git dahiliye de kendin tahlilleri yazdır yaptır
Zumrut___ iremtekin2106 magnezyum olarak hap mı kullanıyorsunuz ? Ben şuan decavit, kan ilacı bide D3 damla kullanıyorum
Enfal_06 _Minik_ işte hiç covid geçirmedim hayatımda riskli gebelik öyküm yok dokturumun dediği beslenmesini etkilemiyor dedi Perintoljiye yönlendirdi detaylı ultrasyona 3 4 hafta sonra yapılıcak o yüzden bana dedi ki Perintolji uzmanı söyleyip korkutmasın diye ben sana söyledim önce bebeği etkilemiyor dedi özellikle ama dediklerinizi dikkate alicam yarın sabah söylüycem hepsini başka doktora çok teşekkür ederim canım
Zuleyha_18 iremtekin2106 ciddi misiniz doktor tavsiyesi mi peki bu benimde riskim var çünkü alayım inşallah, günde ne kadar yememiz lazım peki ?