Bendiyebiri_ YesimAykut rabbim emeginizi hiç etmesin inşallah kazasız belasız kucağını alırsın dikkat et kendine Allah’a emanetsiniz 😊
sweetmom_ YesimAykut maşallah sübhanallah. İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın 🤍🤲🏻. Bizlere de dua et 🙏🏻🙏🏻
YesimAykut Sevvalll42 sağol canım, sen de yeni öğrenmiştin bu haftalarda sanki görmüştüm postunu🙂 inşallah çok sağlıklı geçer ikimizin de🙏❤️
Sevvalll42 YesimAykut evet bende yeni öğrendim inşallah sağsağlim sağlıkla alırız kucağımıza çok teşekkür ederim
Melike2535 YesimAykut yaaaa çok sevindim🤗🤗🤗 birlikte aşılama yaptirmistik Şubat’ta tutmamisti ikimizinde sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde üç yıl oldu lütfen dua et bende en kısa sürede bu duyguyu tatmayi çok istiyorum
YesimAykut Melike2535 çoook dua edeceğim canım inşallah olur senin de, eşim proceive kullandı ben de polysitol kullandım bu ay, dikkat ettim yediklerime, birkaç kez de hayıt tohumu içtim, olmuş bende şaşırdım, deneyebilirsin sen de canım🙏🙂
Beyzaanr YesimAykut o kdar sevindim ki anlatamam cok mucadele verdin cok ugrastin rabbim karsiligini en guzel sekilde versin saglikla kucagina al yesimmmmm gozlerim doldu cok mutlu oldum benide duanda unutma ❤️
YesimAykut Beyzaanr tabiki çoook dua ediyorum canım, inşallah senin de olur rabbim en yakın zamanda nasip etsin, yediklerine falan dikkat et canım ben geçen ay oruç tuttum hiç bırakmadım beslenmem de iyiydi paketli gıda kullanmadım, kadir gecesi dua ettim nasip oldu çok şükür 🙏🙂
YesimAykut Melike2535 ben çok umutsuzum hatta tüp bebeğe başlayacaktık ama nasip oldu tüm testlerim pozitif şuanda, senin de inşallah mucizen çoook yakında gelir❤️🙏
Melike2535 YesimAykut biliyorum canım söylemiştin tüp bebeğe baslicam diye rabbim gerek kalmadan nasip etti sadece birşey sorucam sebepsiz mi olmuyordu sizin
YesimAykut Melike2535 evet canım sebepsiz tüm testlerim iyi benim de eşimin de, nasip olmadı 4 buçuk yıldır, hayırlısı bugünmüş