Mommerve Bat 1 gün daha var iki gün önce beta 15 çıktı doktor tekrarlattı bugün kan verdim 13 çıktı yeni yerleşiyo olabilir tekrar yükselebilir dedi kanama vs yok böyle yaşayıp değeri yükselen oldu mu acaba??? Acil cevap bekliyorum umut olsun bana da 😔
hyena Mommerve düşünce genellikle kimyasal oluyor 2 ay önce 53 çıktı 2 gün arayla verdim 43 sonra 29 düştü kanamam başladı zaten takip edin siz yinede
umrumdadegil Mommerve melsef düşmeden yükselmesi gerekirdi kimyasal gibi duruyor😕 aynı yerde mi verdin kanı
Mommerve hyena önceden de kimyasalım oldu ilk gebeliğimdi sonrasında bir oğlum var bu üçüncü olacaktı ama erken öğrendik doktor bekle diyince şaşırdım bende yeni yerleşiyosa yükselebilir değer dedi ümitlendim
sehrengiz_8 Mommerve kimyasal gebelik gibi duruyor aynı merkezden baktırdı iseniz iki tahlili de. 7-8 defa yaşamış biri olarak söylüyorum
Mommerve Hicran57 ama adetime daha olduğu için tekrar yükselebileceğini söyledi doktor hatta burda bu şekilde düşme olup sonradan yükselen ve sağlıklı doğuran olmuş